Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mignagola Inverness
popi Tactiek morattopoli
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 39.9
zeer goed Schieten matig
solide Passen matig
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Crispo probeert naar een medespeler te passen. McKenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. McKenzie geeft een hoge lob. Lupen is nu in balbezit. Lupen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
McKenzie geeft de bal voor. Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli passt de bal in één keer door. Alexander-Arnold heeft problemen om de bal te vangen. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - Inverness 1:0

10e minuut.
McKenzie met een sublieme pass. Begarelli is nu in balbezit. Begarelli passt de bal zonder na te denken. Alexander-Arnold is nu in balbezit. Alexander-Arnold schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Egorov is nu in balbezit. Egorov passt de bal met de wreef. Crispo probeert naar een medespeler te passen. Kiščík is nu in balbezit. Kiščík schiet op doel. Karuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
McKenzie geeft de bal voor. Alexander-Arnold kopt de bal weg. Klungelig pakt Balint de bal. Lupen is nu in balbezit. Lupen draait met de bal, schiet en ... Mouha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Valentin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Begarelli de bal. Begarelli geeft de bal voor. Daar is Lupen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - Inverness 2:0

35e minuut.
Lupen met een sublieme pass. Alexander-Arnold is nu in balbezit. Lupen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupen schiet op doel. Helak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mouha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Bordata probeert naar een medespeler te passen. Begarelli is nu in balbezit. Begarelli passt de bal in één keer door. Alexander-Arnold rent richting de bal. Alexander-Arnold haalt uit met een fantastische trap. Mouha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mignagola 34%, Inverness 66%.
Mignagola - Inverness 2:0

48e minuut.
Valentin passt de bal in één keer door. Begarelli is nu in balbezit. Begarelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alexander-Arnold de bal. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Spitz met een sublieme pass. Klungelig pakt Lupen de bal. Bordata rent richting de bal. Lupen heeft problemen om de bal te vangen. Lupen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Spitz geeft een lange en hoge pass. Alexander-Arnold heeft problemen om de bal te vangen. Andreescu is nu in balbezit. Alexander-Arnold verovert de bal door een tackle van achteren. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Alexander-Arnold heeft problemen om de bal te vangen. Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli passt de bal met de wreef. Alexander-Arnold rent richting de bal. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Crispo bereikt de bal nog maar net als eerste. Begarelli onderschept slim de pass. Begarelli met een sublieme pass. Lupen rent richting de bal. Lupen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Begarelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crispo. Begarelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kolumbić komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Mouha speelt de bal door. Begarelli kopt de bal weg. Daar is Andreescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexander-Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander-Arnold schiet op doel. Mouha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Helak is nu in balbezit. Lupen verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Spitz rent richting de bal. Spitz geeft de bal voor. Lupen is nu in balbezit. Lupen schiet op doel. Mouha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bordata rent richting de bal. Bordata probeert naar een medespeler te passen. Spitz met een sublieme pass. Lupen is nu in balbezit. Lupen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bordata verovert de bal door een tackle van achteren. Bordata met een sublieme pass. Lupen is nu in balbezit. Lupen schiet op doel. Mouha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - Inverness 3:0

88e minuut.
Begarelli is nu in balbezit. Begarelli speelt de bal door. Alexander-Arnold rent richting de bal. Alexander-Arnold draait met de bal, schiet en ... Mouha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mignagola - Inverness 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mignagola 28%, Inverness 72%.
Mignagola - Inverness 4:0