Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Le Conche Phoenicis
Rasanato 424 Tactiek Sur.5-3-1-1 v1
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 60.3
good Schieten excellent
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Neimanis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chaushev. Neimanis raakt geblesseerd tijdens het duel. Neimanis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krępacz kopt de bal weg. Lizarzuay rent richting de bal. Lizarzuay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lizarzuay probeert de bal met de borst te controleren. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană passt de bal zonder na te denken. Daar is Kura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kura draait met de bal, schiet en ... Oddo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Krótki geeft de bal voor. Rault rent richting de bal. Rault geeft een hoge lob. Kura krijgt zijn hoofd ertegen. Oddo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kura. Kura krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Oană rent richting de bal. Oană passt de bal in één keer door. Chaushev rent richting de bal. Chaushev geeft een hoge lob. Kura krijgt zijn hoofd ertegen. Oddo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Daar is Neimanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samáš is nu in balbezit. Samáš geeft de bal voor. Kura rent richting de bal. Kura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Rault is nu in balbezit. Rault probeert naar een medespeler te passen. Oană rent richting de bal. Oană geeft de bal voor. Kura springt en kopt de bal. Oddo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Strzykalski geeft een lange en hoge pass. Oană kopt de bal weg. Kura rent richting de bal. Kura draait met de bal, schiet en ... Oddo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Phoenicis 0:1

34e minuut.
Rault probeert naar een medespeler te passen. Chaushev is nu in balbezit. Chaushev geeft een lange en hoge pass. Kura heeft problemen om de bal te vangen. Kura draait met de bal, schiet en ... Oddo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krótki kopt de bal weg. Daar is Kura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zwirkowski met een sublieme pass. Rault is nu in balbezit. Rault geeft een lange en hoge pass. Kura is nu in balbezit. Kura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Okrzewski rent richting de bal. Okrzewski passt de bal met de wreef. Oană is nu in balbezit. Oană geeft een hoge lob. Kura springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Negoiu heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Le Conche 61%, Phoenicis 39%.
F.C. Le Conche - Phoenicis 0:1

49e minuut.
Zwirkowski geeft de bal voor. Neimanis kopt de bal weg. Rault rent richting de bal. Kura is nu in balbezit. Kura haalt uit met een fantastische trap. Oddo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Marinov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Samáš de bal. Samáš probeert naar een medespeler te passen. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Phoenicis 0:2

60e minuut.
Chaushev geeft een lange en hoge pass. Kura is nu in balbezit. Negoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Negoiu krijgt een gele kaart. Kura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rault wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zwirkowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Samáš is nu in balbezit. Samáš passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kura de bal. Kura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rault is nu in balbezit. Rault probeert naar een medespeler te passen. Oană rent richting de bal. Oană geeft de bal voor. Kura springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Zdebel onderschept slim de pass. Zdebel passt de bal met de wreef. Oană bereikt de bal nog maar net als eerste. Oană geeft een lange en hoge pass. Negoiu kopt de bal weg. Oddo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Krótki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krótki geeft een lange en hoge pass. Forlán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei onderschept slim de pass. Bustei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krępacz rent richting de bal. Krępacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Phoenicis 1:2

81e minuut.
Samáš rent richting de bal. Samáš met een sublieme pass. Kura rent richting de bal. Kura haalt uit met een fantastische trap. Oddo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Phoenicis 1:3

83e minuut.
Chaushev is nu in balbezit. Chaushev passt de bal met de wreef. Daar is Rault, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rault geeft een hoge lob. Kura krijgt zijn hoofd ertegen. Oddo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Forlán neemt vlug de vrije trap. Samáš is nu in balbezit. Samáš geeft de bal voor. Kura springt en kopt de bal. Oddo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sztorc met een sublieme pass. Lizarzuay bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwirkowski begaat een overtreding. Zwirkowski krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Oană is nu in balbezit. Oană speelt de bal door. Samáš is nu in balbezit. Samáš geeft een lange en hoge pass. Kura maakt een snoekduik en kopt de bal. Oddo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Negoiu de bal. Kura rent richting de bal. Kura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Phoenicis 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Le Conche 72%, Phoenicis 28%.
F.C. Le Conche - Phoenicis 1:4