Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maleo f.c. Fc Rovezzanese
Normal Tactiek Trio A
46% Balbezit 54%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38 gemiddelde waardering 53.8
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Pikuś geeft een hoge lob. Otruškevičius heeft problemen om de bal te vangen. Otruškevičius speelt de bal door. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coman zal de hoekschop nemen. Rovida heeft problemen om de bal te vangen. Otruškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Otruškevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Inworp. Coman met de inworp. Parra López rent richting de bal. Parra López geeft een hoge lob. Olivares springt en kopt de bal. Sifuentes bokst de bal weg.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giulebbi met een snelle inworp. Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman geeft de bal voor. Olivares maakt een snoekduik en kopt de bal. Sifuentes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Fc Rovezzanese 0:1

14e minuut.
Corpodean heeft problemen om de bal te vangen. Corpodean passt de bal in één keer door. Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares onderschept slim de pass. Olivares draait met de bal, schiet en ... Sifuentes bokst de bal weg. Pikuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Fc Rovezzanese 0:2

16e minuut.
Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares speelt de bal door. Otruškevičius rent richting de bal. Otruškevičius schiet op doel. Sifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Fc Rovezzanese 0:3

19e minuut.
Rovida is nu in balbezit. Corpodean onderschept slim de pass. Corpodean probeert naar een medespeler te passen. Pikuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikuś schiet op doel. Sifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Fc Rovezzanese 0:4

23e minuut.
Goldner is nu in balbezit. Laurent rent richting de bal. Goldner is nu in balbezit. Goldner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bujnowski met een sublieme pass. Parra López met een sublieme pass. Otruškevičius rent richting de bal. Otruškevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Fc Rovezzanese 0:5

31e minuut.
Parra López verovert de bal door een tackle van achteren. Corpodean bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpodean speelt de bal door. Olivares rent richting de bal. Olivares haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Coman onderschept slim de pass. Coman geeft de bal voor. Daar is Olivares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otruškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Otruškevičius schiet op doel. Sifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Fc Rovezzanese 0:6

37e minuut.
Pikuś speelt de bal door. Otruškevičius rent richting de bal. Olivares rent richting de bal. Olivares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Fc Rovezzanese 0:7

38e minuut.
Otruškevičius probeert de bal met de borst te controleren. Coman is nu in balbezit. Coman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pikuś de bal. Pikuś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rovida rent richting de bal. Parra López verovert de bal door een tackle van achteren. Parra López met een sublieme pass. Olivares rent richting de bal. Olivares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Otruškevičius rent richting de bal. Otruškevičius draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Olivares de bal onder controle te krijgen. Coman geeft een hoge lob. Pikuś maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maleo f.c. 79%, Fc Rovezzanese 21%.
Maleo f.c. - Fc Rovezzanese 0:7

48e minuut.
Laurent bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares onderschept slim de pass. Otruškevičius rent richting de bal. Otruškevičius schiet op doel. Sifuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Fc Rovezzanese 0:8

50e minuut.
Pikuś schiet op doel. Olivares heeft problemen om de bal te vangen. Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Olivares rent richting de bal. Olivares haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Fc Rovezzanese 0:9

52e minuut.
Corpodean met de inworp. Parra López is nu in balbezit. Parra López met een sublieme pass. Olivares is nu in balbezit. Olivares schiet op doel. Sifuentes bokst de bal weg. Otruškevičius krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Corpodean met de inworp. Parra López geeft een lange en hoge pass. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares draait met de bal, schiet en ... Sifuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Sifuentes met een harde bal richting middenveld. Coman kopt de bal weg. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Sifuentes trapt de bal weg. Corpodean kopt de bal weg. Daar is Olivares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Szef kopt de bal weg. Laurent is nu in balbezit. Otruškevičius rent richting de bal. Otruškevičius haalt uit met een fantastische trap. Sifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Coman probeert naar een medespeler te passen. Laurent is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olivares. Laurent raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Parra López heeft problemen om de bal te vangen. Parra López probeert naar een medespeler te passen. Pikuś rent richting de bal. Pikuś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Fc Rovezzanese 0:10

76e minuut.
Parra López onderschept slim de pass. Parra López speelt de bal door. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares schiet op doel. Sifuentes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Corpodean is nu in balbezit. Corpodean probeert naar een medespeler te passen. Pikuś rent richting de bal. Pikuś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Fc Rovezzanese 0:11

86e minuut.
Daar is Botero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otruškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Otruškevičius passt de bal in één keer door. Olivares rent richting de bal. Olivares schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Otruškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Otruškevičius schiet op doel. Sifuentes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maleo f.c. - Fc Rovezzanese 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maleo f.c. 83%, Fc Rovezzanese 17%.
Maleo f.c. - Fc Rovezzanese 0:12