Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rovezzanese F.C. Le Conche
Trio Tactiek Rasanato 424
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
54.9 gemiddelde waardering 53.4
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Inworp. Neimanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz geeft een hoge lob. Abrahamyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - F.C. Le Conche 0:1

5e minuut.
Lizarzuay onderschept slim de pass. Lizarzuay passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bustei stond buitenspel. Chiape neemt vlug de vrije trap. Chankov kopt de bal weg. Oddo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Bustei rent richting de bal. Krępacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krępacz geeft de bal voor. Abrahamyan is nu in balbezit. Abrahamyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - F.C. Le Conche 0:2

26e minuut.
Topolski speelt de bal door. Krępacz met een sublieme pass. Bustei is nu in balbezit. Bustei draait met de bal, schiet en ... Lamotte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - F.C. Le Conche 0:3

29e minuut.
Olivares is nu in balbezit. Okrzewski rent richting de bal. Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Olivares schiet op doel. Oddo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Negoiu passt de bal in één keer door. Lizarzuay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizarzuay passt de bal in één keer door. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Negoiu met een sublieme pass. Krępacz rent richting de bal. Krępacz passt de bal met de wreef. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei draait met de bal, schiet en ... Lamotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 59%, F.C. Le Conche 41%.
Fc Rovezzanese - F.C. Le Conche 0:3

86e minuut.
Chankov rent richting de bal. Chankov passt de bal in één keer door. Neimanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Otruškevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Otruškevičius geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Negoiu de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Parra López zal de hoekschop nemen. Oddo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 51%, F.C. Le Conche 49%.
Fc Rovezzanese - F.C. Le Conche 0:3