Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gibs Real Gnugna
888 Tactiek Mod3.0 test
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 57.5
adequate Schieten formidable
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


19e minuut.
Truie geeft een lange en hoge pass. Jilmer is nu in balbezit. Calandrino begaat een overtreding. Jilmer raakt geblesseerd tijdens het duel. Aknai komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uvia is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - Real Gnugna 0:1

23e minuut.
Truie rent richting de bal. Truie geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mongelli de bal. Uvia rent richting de bal. Uvia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
van Schijndel controleert de bal met de borst. Aknai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aknai probeert naar een medespeler te passen. Uvia rent richting de bal. Uvia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Truie rent richting de bal. Truie passt de bal in één keer door. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer geeft een lange en hoge pass. Uvia krijgt zijn hoofd ertegen. Berto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Wałek speelt de bal door. Waksmundzki rent richting de bal. Waksmundzki geeft een lange en hoge pass. Uvia rent richting de bal. Uvia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gibs 61%, Real Gnugna 39%.
gibs - Real Gnugna 0:1

46e minuut.
Bourreau komt het veld opgelopen. Caicco komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Coletta kopt de bal weg. Uvia is nu in balbezit. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - Real Gnugna 0:2

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Libonati komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Aknai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aknai geeft de bal voor. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer geeft een hoge lob. Berto probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Uvia is nu in balbezit. Caicco bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Uvia zijn tegenspeler op de grond. Uvia krijgt een gele kaart. Caicco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Caicco kan niet meer verder spelen.

74e minuut.
Aknai is nu in balbezit. Aknai geeft de bal voor. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer geeft de bal voor. Uvia krijgt zijn hoofd ertegen. Berto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Minello onderschept slim de pass. Minello probeert naar een medespeler te passen. Uvia rent richting de bal. Uvia schiet op doel. Berto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gibs - Real Gnugna 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gibs 55%, Real Gnugna 45%.
gibs - Real Gnugna 0:3