Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcollo Ma Non Mollo Degrelle`s Warriors
Cesare Prandelli Tactiek RAIDER IV EVO
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 50.7
solid Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen very good


3e minuut.
Cernoia verovert de bal door een tackle van achteren. Cernoia passt de bal zonder na te denken. Rossini rent richting de bal. Rossini draait met de bal, schiet en ... Zatagić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Degrelle`s Warriors 1:0

16e minuut.
Chloros neemt vlug de vrije trap. Cernoia rent richting de bal. Figurski is nu in balbezit. Cernoia verovert de bal door een tackle van achteren. Cernoia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bolles probeert de bal aan de voet te houden. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu speelt de bal door. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Chloros kopt de bal weg. Maximyuk controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peniche. Peniche krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Inworp. Maximyuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furtado controleert de bal met de borst. Galinho rent richting de bal. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bolles rent richting de bal. Mlynček rent richting de bal. Bolles maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bolles naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 47%, Degrelle`s Warriors 53%.
Barcollo Ma Non Mollo - Degrelle`s Warriors 1:0

52e minuut.
Maximyuk met een sublieme pass. Mlynček is nu in balbezit. Mlynček probeert naar een medespeler te passen. Stankov is nu in balbezit. Stankov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcollo Ma Non Mollo - Degrelle`s Warriors 1:1

65e minuut.
Stankov is nu in balbezit. Pefanis is nu in balbezit. Stankov onderschept slim de pass. Klungelig pakt Stankov de bal. Stankov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Maximyuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mętel komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Figurski speelt de bal door. Stankov rent richting de bal. Bordello begaat een overtreding. Bordello krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 52%, Degrelle`s Warriors 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barcollo Ma Non Mollo - Degrelle`s Warriors 1:1