Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcollo Ma Non Mollo Real Gnugna
Cesare Prandelli Tactiek Mod3.0 test
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 61.3
solid Schieten formidable
good Passen excellent
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Cilibeanu geeft de bal voor. Jilmer kopt de bal weg. Daar is Pefanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uvia rent richting de bal. Uvia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Latza is nu in balbezit. Cernoia onderschept slim de pass. Viscol probeert de bal met de borst te controleren. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Aletorowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aknai is nu in balbezit. Aknai passt de bal zonder na te denken. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Cilibeanu is nu in balbezit. Cilibeanu passt de bal zonder na te denken. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. Mucha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Real Gnugna 0:1

16e minuut.
Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Peniche bereikt de bal nog maar net als eerste. Peniche speelt de bal door. Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Minello controleert de bal met de borst. Minello geeft een hoge lob. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Cilibeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilibeanu geeft de bal voor. Ajeti kopt de bal weg. Aknai is nu in balbezit. Aknai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Real Gnugna 0:2

35e minuut.
Peniche rent richting de bal. Aknai onderschept slim de pass. Aknai speelt de bal door. Uvia rent richting de bal. Uvia draait met de bal, schiet en ... Mucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Hofman rent richting de bal. Hofman passt de bal zonder na te denken. Peniche speelt de bal door. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 57%, Real Gnugna 43%.
Barcollo Ma Non Mollo - Real Gnugna 0:2

50e minuut.
Chloros verovert de bal door een tackle van achteren. Aknai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chloros. Chloros krijgt een gele kaart. Aknai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aknai komt bij de bal en schiet. Mucha bokst de bal weg. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Real Gnugna 0:3

59e minuut.
Aknai speelt de bal door. Pefanis verovert de bal door een tackle van achteren. Uvia rent richting de bal. Uvia draait met de bal, schiet en ... Mucha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Real Gnugna 0:4

67e minuut.
Latza kopt de bal weg. Cilibeanu probeert de bal met de borst te controleren. Cilibeanu geeft een lange en hoge pass. Uvia rent richting de bal. Uvia haalt uit met een fantastische trap. Mucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Minello rent richting de bal. Minello geeft een hoge lob. Jilmer rent richting de bal. Jilmer schiet op doel. Mucha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Real Gnugna 0:5

75e minuut.
Ajeti kopt de bal weg. Aletorowicz heeft problemen om de bal te vangen. Aknai probeert naar een medespeler te passen. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Diot komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Peniche bereikt de bal nog maar net als eerste. Minello onderschept slim de pass. Minello speelt de bal door. Daar is Uvia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uvia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cernoia passt de bal in één keer door. Diot rent richting de bal. Waksmundzki begaat een overtreding. Waksmundzki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 61%, Real Gnugna 39%.
Barcollo Ma Non Mollo - Real Gnugna 0:5