Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gemelli Real Gnugna
giorgio Tactiek Mod3.0 test
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
52.8 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Inworp. Witos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carmellino rent richting de bal. Waksmundzki probeert naar een medespeler te passen. Uvia rent richting de bal. Berner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uvia is nu in balbezit. Uvia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hinc passt de bal zonder na te denken. Witos rent richting de bal. Witos geeft de bal voor. Buryta is nu in balbezit. Buryta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Daar is Muchnick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muchnick geeft een hoge lob. Klungelig pakt Viscol de bal. Scotella is nu in balbezit. Scotella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Buryta de bal. Waksmundzki rent richting de bal. Waksmundzki geeft een lange en hoge pass. Uvia is nu in balbezit. Uvia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aknai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Uvia springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Windass de bal onder controle te krijgen. Berner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Gnugna 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Milello de bal. Aknai is nu in balbezit. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. Berner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Gnugna 0:2

22e minuut.
Jilmer is nu in balbezit. Hinc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jilmer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aknai met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Uvia de bal. Uvia schiet op doel. Berner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Gnugna 0:3

23e minuut.
Jilmer geeft een hoge lob. Hinc controleert de bal met de borst. Uvia rent richting de bal. Uvia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jilmer is nu in balbezit. Viciens bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia onderschept slim de pass. Uvia draait met de bal, schiet en ... Berner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Gnugna 0:4

35e minuut.
Waksmundzki geeft een lange en hoge pass. Daar is Viciens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uvia is nu in balbezit. Uvia haalt uit met een fantastische trap. Berner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Gnugna 0:5

38e minuut.
Witos bereikt de bal nog maar net als eerste. Viscol verovert de bal door een tackle van achteren. Viscol geeft een lange en hoge pass. Uvia rent richting de bal. Uvia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Scotella rent richting de bal. Carmellino rent richting de bal. Witos bereikt de bal nog maar net als eerste. Witos geeft de bal voor. Daar is Pogány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godlewski bokst de bal weg. Buryta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Gnugna 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemelli 49%, Real Gnugna 51%.
gemelli - Real Gnugna 1:5

50e minuut.
Viciens geeft de bal voor. Viscol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scotella rent richting de bal. Scotella haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Gnugna 2:5

51e minuut.
Waksmundzki met een sublieme pass. Milello is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aknai. Aknai krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Sewell onderschept slim de pass. Sewell passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jilmer de bal. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Berner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Gnugna 2:6

59e minuut.
Waksmundzki is nu in balbezit. Waksmundzki passt de bal met de wreef. Scotella is nu in balbezit. Scotella draait met de bal, schiet en ... Godlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Hekert komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Carmellino rent richting de bal. Carmellino geeft een lange en hoge pass. Atanasiu kan de bal niet met de borst controleren. Buryta is nu in balbezit. Buryta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Sbrocco komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Halama komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Milello passt de bal in één keer door. Carmellino geeft de bal voor. Hekert rent richting de bal. Hekert haalt uit met een fantastische trap. Godlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Real Gnugna 3:6

83e minuut.
Scotella onderschept slim de pass. Latza verovert de bal door een tackle van achteren. Latza geeft een lange en hoge pass. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia draait met de bal, schiet en ... Berner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemelli 36%, Real Gnugna 64%.
gemelli - Real Gnugna 3:6