Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcollo Ma Non Mollo Trescore F.C.
Cesare Prandelli Tactiek satamol
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.4 gemiddelde waardering 34.4
uitstekend Schieten matig
goed Passen redelijk
goed Verdedigen slecht


10e minuut.
Gassi kopt de bal weg. Daar is Fletta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chloros probeert naar een medespeler te passen. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia haalt uit met een fantastische trap. Krezus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Fiorinelli met een snelle inworp. Diot is nu in balbezit. Diot passt de bal met de wreef. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman haalt uit met een fantastische trap. Krezus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toresan kopt de bal weg. Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Daar is Redlinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diot rent richting de bal. Gassi onderschept slim de pass. Gassi geeft een lange en hoge pass. Marroquino geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Mucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Trescore F.C. 0:1

23e minuut.
Gassi rent richting de bal. Diot onderschept slim de pass. Diot met een sublieme pass. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Aletorowicz passt de bal zonder na te denken. Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia passt de bal in één keer door. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Diot rent richting de bal. Diot schiet op doel. Krezus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barcollo Ma Non Mollo - Trescore F.C. 1:1

28e minuut.
Fiorinelli met de inworp. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot passt de bal zonder na te denken. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toresan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia onderschept slim de pass. Cernoia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Trescore F.C. 2:1

35e minuut.
Fiorinelli kopt de bal weg. Gambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot verovert de bal door een tackle van achteren. Diot schiet op doel. Cernoia krijgt zijn hoofd ertegen. Krezus bokst de bal weg. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Trescore F.C. 3:1

37e minuut.
Manić probeert naar een medespeler te passen. Bolles rent richting de bal. Bolles passt de bal met de wreef. Hofman is nu in balbezit. Hofman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Trescore F.C. 4:1

42e minuut.
Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernoia passt de bal met de wreef. Hofman is nu in balbezit. Hofman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Trescore F.C. 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 31%, Trescore F.C. 69%.
Barcollo Ma Non Mollo - Trescore F.C. 5:1

47e minuut.
Bolles rent richting de bal. Bolles met een sublieme pass. Hofman is nu in balbezit. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Fiorinelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Diot de bal. Diot speelt de bal door. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Fiorinelli is nu in balbezit. Fiorinelli met een sublieme pass. Cernoia is nu in balbezit. Hofman is nu in balbezit. Hofman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Krezus trapt de bal weg. Fiorinelli kan de bal niet met de borst controleren. Fiorinelli geeft de bal voor. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Diot rent richting de bal. Diot passt de bal met de wreef. Hofman is nu in balbezit. Hofman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Trescore F.C. 6:1

57e minuut.
Manić is nu in balbezit. Cernoia verovert de bal door een tackle van achteren. Cernoia geeft een lange en hoge pass. Hofman maakt een snoekduik en kopt de bal. Krezus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Trescore F.C. 7:1

70e minuut.
Fiorinelli probeert naar een medespeler te passen. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman passt de bal zonder na te denken. Cernoia rent richting de bal. Cernoia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Aletorowicz geeft een lange en hoge pass. Diot kopt de bal weg. Toresan rent richting de bal. Cernoia onderschept slim de pass. Cernoia haalt uit met een fantastische trap. Krezus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Toresan rent richting de bal. Toresan speelt de bal door. Cernoia rent richting de bal. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot haalt uit met een fantastische trap. Krezus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hofman heeft problemen om de bal te vangen. Hofman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Trescore F.C. 8:1

75e minuut.
Fiorinelli passt de bal zonder na te denken. Diot is nu in balbezit. Diot met een sublieme pass. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot verovert de bal door een tackle van achteren. Diot passt de bal in één keer door. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Trescore F.C. 9:1

77e minuut.
Fletta probeert naar een medespeler te passen. Cerber met een sublieme pass. Klungelig pakt Manić de bal. Cernoia verovert de bal door een tackle van achteren. Cernoia haalt uit met een fantastische trap. Krezus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cernoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman rent richting de bal. Diot speelt de bal door. Klungelig pakt Cernoia de bal. Cernoia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Trescore F.C. 10:1

84e minuut.
Fiorinelli probeert naar een medespeler te passen. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot passt de bal met de wreef. Hofman rent richting de bal. Hofman geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - Trescore F.C. 11:1

87e minuut.
Pefanis kopt de bal weg. Cernoia rent richting de bal. Cernoia speelt de bal door. Hofman rent richting de bal. Hofman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 19%, Trescore F.C. 81%.
Barcollo Ma Non Mollo - Trescore F.C. 11:1