Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Tindarilli Barcollo Ma Non Mollo
Iniziale Tactiek Cesare Prandelli
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 50.7
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen good


9e minuut.
Fiorinelli met een snelle inworp. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mihnea zijn tegenspeler op de grond. Mihnea krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Fiorinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorinelli geeft een hoge lob. Cernoia rent richting de bal. Diot is nu in balbezit. Diot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pefanis is nu in balbezit. Aletorowicz probeert naar een medespeler te passen. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Barcollo Ma Non Mollo 0:1

20e minuut.
Plingman speelt de bal door. Cernoia is nu in balbezit. Klungelig pakt Cernoia de bal. Cernoia geeft de bal voor. Diot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Barcollo Ma Non Mollo 0:2

22e minuut.
Coring rent richting de bal. Cazangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cazangiu speelt de bal door. Diot rent richting de bal. Diot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Plingman geeft de bal voor. Carneiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Schoemaker de bal. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu draait met de bal, schiet en ... Martinez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Buzała is nu in balbezit. Cazangiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cazangiu passt de bal met de wreef. Diot is nu in balbezit. Diot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Barcollo Ma Non Mollo 0:3

26e minuut.
Daar is Buzała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorinelli geeft een hoge lob. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Espínola Neto kopt de bal weg. Lastoria is nu in balbezit. Plingman begaat een overtreding. Plingman krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Fiorinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Fiorinelli passt de bal met de wreef. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu draait met de bal, schiet en ... Martinez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Barcollo Ma Non Mollo 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tindarilli 61%, Barcollo Ma Non Mollo 39%.
Real Tindarilli - Barcollo Ma Non Mollo 0:4

52e minuut.
Cazangiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hofman komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Bolles rent richting de bal. Bolles speelt de bal door. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia haalt uit met een fantastische trap. Martinez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Barcollo Ma Non Mollo 0:5

57e minuut.
van Drie is nu in balbezit. Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Buzała begaat een overtreding. Buzała krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Bolles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolles passt de bal in één keer door. Fiorinelli speelt de bal door. Diot heeft problemen om de bal te vangen. Diot draait met de bal, schiet en ... Martinez bokst de bal weg.

65e minuut.
Cernoia is nu in balbezit. Carneiro rent richting de bal. Cernoia verovert de bal door een tackle van achteren. Cernoia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Diot passt de bal in één keer door. Cernoia rent richting de bal. Cernoia haalt uit met een fantastische trap. Schoemaker probeert de bal aan de voet te houden. Martinez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Barcollo Ma Non Mollo 0:6

73e minuut.
Oliva kopt de bal weg. Daar is Pefanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lastoria rent richting de bal. Lastoria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Barcollo Ma Non Mollo 1:6

79e minuut.
Plingman rent richting de bal. Plingman geeft een hoge lob. Diot is nu in balbezit. Diot schiet op doel. Martinez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tindarilli - Barcollo Ma Non Mollo 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tindarilli 65%, Barcollo Ma Non Mollo 35%.
Real Tindarilli - Barcollo Ma Non Mollo 1:7