Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinceratus Real Siffredi
boom Tactiek 352
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 51.7
solid Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen excellent


4e minuut.
Ghişoiu is nu in balbezit. Coposu verovert de bal door een tackle van achteren. Coposu probeert naar een medespeler te passen. Semrau rent richting de bal. Semrau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Milewski is nu in balbezit. Milewski geeft de bal voor. Huber is nu in balbezit. Huber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Real Siffredi 0:1

20e minuut.
Ajata rent richting de bal. Ajata met een sublieme pass. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau schiet op doel. Pintilie probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rudeanu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Przewoźniak kopt de bal weg. Lucena heeft problemen om de bal te vangen. Huber rent richting de bal. Huber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huber is nu in balbezit. Huber draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Real Siffredi 0:2

30e minuut.
Ricchiceto verovert de bal door een tackle van achteren. Ricchiceto geeft een lange en hoge pass. Lucena probeert de bal met de borst te controleren. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber schiet op doel. Forkel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Real Siffredi 0:3

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vodopija met de inworp. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber draait met de bal, schiet en ... Forkel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ricchiceto probeert naar een medespeler te passen. Milewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewski probeert naar een medespeler te passen. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceratus 48%, Real Siffredi 52%.
vinceratus - Real Siffredi 0:3

51e minuut.
Milewski speelt de bal door. Zieleziński met een sublieme pass. Rudeanu probeert naar een medespeler te passen. Huber rent richting de bal. Huber haalt uit met een fantastische trap. Forkel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huber geeft de bal voor. Forkel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Salgado kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ajata de bal onder controle te krijgen. Przewoźniak is nu in balbezit. Przewoźniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Real Siffredi 0:4

73e minuut.
Lucena geeft een lange en hoge pass. Coposu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rudeanu neemt vlug de vrije trap. Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ghişoiu kopt de bal weg. Vodopija rent richting de bal. Vodopija haalt uit met een fantastische trap. Forkel probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Przewoźniak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Real Siffredi 0:5

83e minuut.
Pukkila bereikt de bal nog maar net als eerste. Pukkila geeft de bal voor. Semrau is nu in balbezit. Semrau haalt uit met een fantastische trap. Pintilie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Real Siffredi 1:5

90e minuut.
Milewski passt de bal met de wreef. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński probeert naar een medespeler te passen. Przewoźniak is nu in balbezit. Przewoźniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceratus 53%, Real Siffredi 47%.
vinceratus - Real Siffredi 1:5