Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JARUZA ACD Custonaci
new Tactiek 352
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 46.4
excellent Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen average


1e minuut.
Uskela bereikt de bal nog maar net als eerste. Uskela passt de bal met de wreef. Velas rent richting de bal. Villota onderschept slim de pass. Villota haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pyrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Sárosi rent richting de bal. Sárosi passt de bal met de wreef. Asilkan is nu in balbezit. Asilkan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Niedorobek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă passt de bal in één keer door. Asilkan is nu in balbezit. Asilkan schiet op doel. Hereñu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Asilkan kopt de bal weg. Klungelig pakt Mitriţă de bal. Pyrzanowski begaat een overtreding. Pyrzanowski krijgt een gele kaart. Mitriţă raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mitriţă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Siedlecki met een harde bal richting middenveld. Galleno kopt de bal weg. Klungelig pakt Sušanj de bal. Villota is nu in balbezit. Villota draait met de bal, schiet en ... Smelstoraitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Pyrzanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitriţă is nu in balbezit. Özdeveci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Mitriţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Asilkan met de inworp. Pettenati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Mitriţă haalt uit met een fantastische trap. Hereñu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JARUZA - ACD Custonaci 1:0

27e minuut.
Mitriţă rent richting de bal. Pettenati onderschept slim de pass. Pettenati met een sublieme pass. Zoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sárosi rent richting de bal. Sárosi passt de bal met de wreef. Asilkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JARUZA - ACD Custonaci 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JARUZA 52%, ACD Custonaci 48%.
JARUZA - ACD Custonaci 2:0

48e minuut.
Uskela bereikt de bal nog maar net als eerste. Uskela geeft de bal voor. Özdeveci rent richting de bal. Asilkan is nu in balbezit. Asilkan schiet op doel. Hereñu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Sárosi met een sublieme pass. Sušanj probeert naar een medespeler te passen. Mitriţă is nu in balbezit. Asilkan is nu in balbezit. Asilkan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JARUZA - ACD Custonaci 3:0

72e minuut.
Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Sušanj probeert naar een medespeler te passen. Asilkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Asilkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkan draait met de bal, schiet en ... Hereñu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JARUZA - ACD Custonaci 4:0

85e minuut.
Klungelig pakt Sušanj de bal. Sušanj speelt de bal door. Mitriţă is nu in balbezit. Asilkan is nu in balbezit. Asilkan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zwirko geeft de bal voor. Kerský kan de bal niet met de borst controleren. Sárosi is nu in balbezit. Galleno verovert de bal door een tackle van achteren. Galleno schiet op doel. Paal! Velas heeft problemen om de bal te vangen. Galleno is nu in balbezit. Galleno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sušanj onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sušanj de bal. Sušanj passt de bal in één keer door. Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JARUZA 40%, ACD Custonaci 60%.
JARUZA - ACD Custonaci 4:0