Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petrosino HC Bertoi Team
rombo 2 Tactiek dif-3b
49% Balbezit 51%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 55
matig Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Klungelig pakt Gallego de bal. Gallego geeft een hoge lob. Lenk heeft problemen om de bal te vangen. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bočan rent richting de bal. Canolli verovert de bal door een tackle van achteren. Canolli speelt de bal door. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Gâlcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muranowski is nu in balbezit. Majdan verovert de bal door een tackle van achteren. Łydka is nu in balbezit. Łydka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Bertoi Team 0:1

13e minuut.
Zegna speelt de bal door. Kirchheim rent richting de bal. Kufel is nu in balbezit. Kirchheim verovert de bal door een tackle van achteren. Kirchheim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Muranowski onderschept slim de pass. Łydka is nu in balbezit. Łydka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Duquesne de bal onder controle te krijgen. Rondine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Bertoi Team 0:2

23e minuut.
Gâlcă rent richting de bal. Gâlcă geeft de bal voor. Canolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Canolli geeft een lange en hoge pass. Kirchheim springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Bertoi Team 0:3

25e minuut.
Gâlcă met een sublieme pass. Łydka rent richting de bal. Lenk begaat een overtreding. Łydka raakt geblesseerd tijdens het duel. Majdan wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Land is nu in balbezit. Land met een sublieme pass. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka haalt uit met een fantastische trap. Rondine bokst de bal weg.

31e minuut.
Łydka is nu in balbezit. Łydka met een sublieme pass. Land is nu in balbezit. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Bertoi Team 0:4

33e minuut.
Zegna speelt de bal door. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim passt de bal met de wreef. Łydka is nu in balbezit. Łydka draait met de bal, schiet en ... Rondine bokst de bal weg. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim draait met de bal, schiet en ... Rondine maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Bertoi Team 0:5

37e minuut.
Land geeft een lange en hoge pass. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel verovert de bal door een tackle van achteren. Łydka verovert de bal door een tackle van achteren. Łydka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Bertoi Team 0:6

43e minuut.
Defraeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdan passt de bal in één keer door. Kirchheim heeft problemen om de bal te vangen. Kirchheim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrosino HC 78%, Bertoi Team 22%.
Petrosino HC - Bertoi Team 0:6

51e minuut.
Majdan is nu in balbezit. Majdan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Duquesne de bal. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klungelig pakt Lenk de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Canolli neemt de hoekschop. Łydka kan de bal niet met de borst controleren. Łydka schiet op doel. Rondine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Bertoi Team 0:7

61e minuut.
Inworp. Bozhko komt het veld opgelopen. Dwulicy komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yenilmeztürk komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kufel rent richting de bal. Majdan verovert de bal door een tackle van achteren. Majdan geeft een hoge lob. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwulicy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwulicy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kirchheim de bal. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Bertoi Team 0:8

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Gâlcă de bal onder controle te krijgen. Inworp. Zegna met een snelle inworp. Majdan geeft de bal voor. Bozhko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Kufel trapt de bal weg. Majdan kopt de bal weg. Bozhko kan de bal niet met de borst controleren. Bozhko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Bertoi Team 0:9

80e minuut.
Inworp. Dwulicy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majdan is nu in balbezit. Majdan geeft een hoge lob. Land krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rondine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Land zal de hoekschop nemen. Kirchheim kopt de bal weg. Daar is Bozhko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozhko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Bertoi Team 0:10

84e minuut.
Dwulicy onderschept slim de pass. Dwulicy geeft een lange en hoge pass. Kirchheim heeft problemen om de bal te vangen. Majdan met een sublieme pass. Land is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Majdan kopt de bal weg. Zegna geeft de bal voor. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap. Rondine probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrosino HC 70%, Bertoi Team 30%.
Petrosino HC - Bertoi Team 0:10