Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*Juventus* vinceratus
DA Tactiek boom
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 49.8
good Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


9e minuut.
Pallitta kopt de bal weg. Ajata speelt de bal door. Pukkila is nu in balbezit. Pukkila geeft een lange en hoge pass. Semrau krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Forkel trapt de bal weg van het doel. Pukkila rent richting de bal. Pukkila geeft een hoge lob. Peñafiel is nu in balbezit. Peñafiel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Uk-Byung speelt de bal door. Ajata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajata probeert naar een medespeler te passen. Coposu rent richting de bal. Coposu schiet op doel. Šljiva bokst de bal weg.

21e minuut.
Semrau geeft de bal voor. López Ruano kopt de bal weg. Pukkila bereikt de bal nog maar net als eerste. Pukkila geeft een hoge lob. Semrau maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lodetti heeft problemen om de bal te vangen. Lodetti probeert naar een medespeler te passen. Marinescu rent richting de bal. Marinescu haalt uit met een fantastische trap. Forkel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*Juventus* - vinceratus 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Juventus* 64%, vinceratus 36%.
*Juventus* - vinceratus 1:0

66e minuut.
Pallitta geeft een lange en hoge pass. Lucena is nu in balbezit. Zakos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zakos krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Marinescu rent richting de bal. Lucena geeft een lange en hoge pass. Pukkila rent richting de bal. Pukkila geeft een hoge lob. Semrau springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pukkila probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coposu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirretxu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aguirretxu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Zakos is nu in balbezit. Lucena onderschept slim de pass. Lucena speelt de bal door. Pukkila is nu in balbezit. Pukkila geeft een hoge lob. Šljiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Faganelli is nu in balbezit. Faganelli passt de bal met de wreef. Zakos rent richting de bal. Zakos schiet op doel. Forkel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*Juventus* - vinceratus 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Juventus* 63%, vinceratus 37%.
*Juventus* - vinceratus 2:0