Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petrosino HC Real Siffredi
rombo 2 Tactiek 352
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 54.5
matig Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Gâlcă is nu in balbezit. Gâlcă probeert naar een medespeler te passen. Mansuelli rent richting de bal. Przewoźniak is nu in balbezit. Przewoźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Real Siffredi 0:1

2e minuut.
Gâlcă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milewski met de inworp. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński geeft een lange en hoge pass. Rondine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kufel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huber rent richting de bal. Przewoźniak is nu in balbezit. Przewoźniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kufel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przewoźniak geeft een lange en hoge pass. Rondine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Gâlcă met een sublieme pass. Pečkauskis geeft een lange en hoge pass. Ricchiceto rent richting de bal. Ricchiceto passt de bal in één keer door. Przewoźniak rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Huber krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przewoźniak is nu in balbezit. Przewoźniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Real Siffredi 0:2

12e minuut.
Bočan is nu in balbezit. Bočan passt de bal in één keer door. Pečkauskis is nu in balbezit. Pečkauskis schiet op doel. Pintilie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Real Siffredi 1:2

14e minuut.
Vodopija kopt de bal weg. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleziński geeft de bal voor. Przewoźniak springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Zieleziński de bal. Zieleziński speelt de bal door. Huber heeft problemen om de bal te vangen. Vodopija is nu in balbezit. Vodopija geeft een hoge lob. Rondine bokst de bal weg.

16e minuut.
Przewoźniak geeft een lange en hoge pass. Huber rent richting de bal. Huber haalt uit met een fantastische trap. Rondine maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Kufel de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vodopija neemt de hoekschop. Klungelig pakt Kufel de bal. Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Real Siffredi 1:3

19e minuut.
Defraeye heeft problemen om de bal te vangen. Ricchiceto met een sublieme pass. Gâlcă is nu in balbezit. Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźniak draait met de bal, schiet en ... Rondine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Milewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rondine maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Huber de bal. Przewoźniak is nu in balbezit. Przewoźniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Real Siffredi 1:4

20e minuut.
Defraeye passt de bal met de wreef. Daar is Gâlcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mansuelli rent richting de bal. Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźniak schiet op doel. Rondine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Milewski passt de bal zonder na te denken. Zieleziński met een sublieme pass. Huber rent richting de bal. Huber haalt uit met een fantastische trap. Rondine maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Milewski met een snelle inworp. Przewoźniak is nu in balbezit. Przewoźniak geeft de bal voor. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber schiet op doel. Paal! Rondine met een sublieme pass. Petcu met een sublieme pass. Huber is nu in balbezit. Huber draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ricchiceto geeft de bal voor. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński passt de bal in één keer door. Przewoźniak rent richting de bal. Przewoźniak schiet op doel. Rondine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huber is nu in balbezit. Huber haalt uit met een fantastische trap. Rondine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Real Siffredi 1:5

33e minuut.
Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński passt de bal met de wreef. Przewoźniak is nu in balbezit. Przewoźniak haalt uit met een fantastische trap. Rondine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Real Siffredi 1:6

35e minuut.
Dąbski geeft de bal voor. Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźniak met een sublieme pass. Huber rent richting de bal. Huber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ricchiceto geeft een hoge lob. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk geeft een hoge lob. Huber probeert de bal aan de voet te houden. Huber draait met de bal, schiet en ... Rondine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Gâlcă onderschept slim de pass. Varipapa rent richting de bal. Zieleziński verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleziński geeft een lange en hoge pass. Huber maakt een snoekduik en kopt de bal. Rondine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Real Siffredi 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrosino HC 79%, Real Siffredi 21%.
Petrosino HC - Real Siffredi 1:7

47e minuut.
Lenk geeft de bal voor. Dąbski rent richting de bal. Dąbski speelt de bal door. Przewoźniak heeft problemen om de bal te vangen. Przewoźniak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Vodopija is nu in balbezit. Lenk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vodopija. Vodopija krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Varipapa is nu in balbezit. Dąbski onderschept slim de pass. Dąbski passt de bal zonder na te denken. Przewoźniak rent richting de bal. Przewoźniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Petcu kopt de bal weg. Huber is nu in balbezit. Mansuelli maakt een afschuwelijke overtreding. Mansuelli krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Vodopija met een sublieme pass. Petcu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gâlcă de bal. Przewoźniak rent richting de bal. Przewoźniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huber rent richting de bal. Huber schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Huber de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Real Siffredi 1:8

58e minuut.
Bočan is nu in balbezit. Bočan speelt de bal door. Petcu speelt de bal door. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Daar is Przewoźniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duquesne is nu in balbezit. Duquesne geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Milewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Ghişoiu is nu in balbezit. Pečkauskis onderschept slim de pass. Pečkauskis geeft de bal voor. Defraeye krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Real Siffredi 2:8

64e minuut.
Petcu geeft de bal voor. Mansuelli heeft problemen om de bal te vangen. Zieleziński probeert naar een medespeler te passen. Huber is nu in balbezit. Huber haalt uit met een fantastische trap. Rondine bokst de bal weg.

65e minuut.
Mansuelli geeft een lange en hoge pass. Ghişoiu is nu in balbezit. Petcu met een sublieme pass. Huber heeft problemen om de bal te vangen. Huber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Milewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewski passt de bal in één keer door. Kufel rent richting de bal. Zieleziński onderschept slim de pass. Zieleziński draait met de bal, schiet en ... Rondine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Hassanudin onderschept slim de pass. Ricchiceto met een sublieme pass. Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźniak schiet op doel. Rondine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Real Siffredi 2:9

87e minuut.
Przewoźniak rent richting de bal. Duquesne is nu in balbezit. Przewoźniak onderschept slim de pass. Przewoźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Real Siffredi 2:10

89e minuut.
Milewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewski speelt de bal door. Przewoźniak is nu in balbezit. Przewoźniak haalt uit met een fantastische trap. Rondine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - Real Siffredi 2:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrosino HC 75%, Real Siffredi 25%.
Petrosino HC - Real Siffredi 2:11