Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuori Salerno A. S. COMEVAVA
433B Tactiek 523indarat
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
50.2 gemiddelde waardering 53.6
solide Schieten formidabel
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Nikolovski rent richting de bal. Ziutek onderschept slim de pass. Ziutek probeert naar een medespeler te passen. Lento rent richting de bal. Lento haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Babangida rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szabó neemt de hoekschop. Ziutek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - A. S. COMEVAVA 0:1

9e minuut.
Peneda geeft een lange en hoge pass. Vatsa is nu in balbezit. Nawotczyński rent richting de bal. Nawotczyński draait met de bal, schiet en ... Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuori Salerno - A. S. COMEVAVA 1:1

11e minuut.
Weißbecker met een sublieme pass. Kuryło is nu in balbezit. Kuryło passt de bal met de wreef. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - A. S. COMEVAVA 1:2

33e minuut.
Hiltl geeft een hoge lob. Rduch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anghel. Anghel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuori Salerno 73%, A. S. COMEVAVA 27%.
Fuori Salerno - A. S. COMEVAVA 1:2

54e minuut.
Klungelig pakt Weißbecker de bal. Babangida speelt de bal door. Ziutek is nu in balbezit. Ziutek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Wilga geeft een lange en hoge pass. Babangida kopt de bal weg. Lento rent richting de bal. Babangida rent richting de bal. Babangida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Weißbecker geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuryło met de inworp. Lento rent richting de bal. Lento haalt uit met een fantastische trap. Vývoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kuryło met een snelle inworp. Lento is nu in balbezit. Lento geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gustamarzo de bal onder controle te krijgen. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szabó zal de hoekschop nemen. Ziutek is nu in balbezit. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuori Salerno 60%, A. S. COMEVAVA 40%.
Fuori Salerno - A. S. COMEVAVA 1:2