Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonjio Team Provoloni
Mau Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 18
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Daar is Liccaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scordia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistritto onderschept slim de pass. Pistritto haalt uit met een fantastische trap. Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Bolia kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jenőfi met de inworp. Re bereikt de bal nog maar net als eerste. Re geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Provoloni 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Baroncini de bal. Costa met een sublieme pass. Pistritto rent richting de bal. Pistritto schiet op doel. Scordia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Provoloni 2:0

23e minuut.
Gambaretti speelt de bal door. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi probeert naar een medespeler te passen. Pistritto rent richting de bal. Pistritto schiet op doel. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
D`Aulerio is nu in balbezit. Pistritto onderschept slim de pass. Pistritto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gambaretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gambaretti haalt uit met een fantastische trap. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Re raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tremonti komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Bolia is nu in balbezit. Gambaretti onderschept slim de pass. Liccaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambaretti verovert de bal door een tackle van achteren. Gambaretti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Provoloni 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonjio Team 29%, Provoloni 71%.
Jonjio Team - Provoloni 3:0

46e minuut.
Bolia heeft problemen om de bal te vangen. Bolia speelt de bal door. Baroncini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistritto onderschept slim de pass. Pistritto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
D`Aulerio rent richting de bal. D`Aulerio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Scordia de bal. Pistritto is nu in balbezit. Pistritto haalt uit met een fantastische trap. Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Jenőfi probeert naar een medespeler te passen. Gambaretti rent richting de bal. Liccaro is nu in balbezit. Gambaretti verovert de bal door een tackle van achteren. Gambaretti schiet op doel. Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Betka onderschept slim de pass. Tremonti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremonti speelt de bal door. Gambaretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambaretti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa met een sublieme pass. Pistritto met een sublieme pass. Klungelig pakt Gambaretti de bal. Gambaretti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gambaretti onderschept slim de pass. Gambaretti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Liccaro de bal. Pistritto is nu in balbezit. Pistritto haalt uit met een fantastische trap. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonjio Team 36%, Provoloni 64%.
Jonjio Team - Provoloni 3:0