Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
redpenguins A. S. COMEVAVA
352 Tactiek 523indarat
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 8
61.5 gemiddelde waardering 53.4
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Valter is nu in balbezit. Valter speelt de bal door. Kołtun speelt de bal door. Barmby rent richting de bal. Barmby draait met de bal, schiet en ... Mihart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Valter passt de bal in één keer door. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Povedano Martínez maakt een afschuwelijke overtreding. Povedano Martínez krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Kołtun is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kołtun met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Minciună de bal. Tornell rent richting de bal. Tornell draait met de bal, schiet en ... Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - A. S. COMEVAVA 1:0

19e minuut.
Csepregi is nu in balbezit. Csepregi passt de bal zonder na te denken. Babangida rent richting de bal. Povedano Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Povedano Martínez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Babangida is nu in balbezit. Babangida passt de bal met de wreef. Csepregi heeft problemen om de bal te vangen. Csepregi schiet op doel. Stępek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
redpenguins - A. S. COMEVAVA 1:1

25e minuut.
Povedano Martínez probeert naar een medespeler te passen. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyzma begaat een overtreding. Dyzma krijgt een gele kaart. Csepregi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuryło wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Babangida is nu in balbezit. Babangida passt de bal met de wreef. Csepregi rent richting de bal. Csepregi schiet op doel. Stępek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - A. S. COMEVAVA 1:2

37e minuut.
Povedano Martínez speelt de bal door. Dyzma heeft problemen om de bal te vangen. Lento rent richting de bal. Lento schiet op doel. Stępek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - A. S. COMEVAVA 1:3

40e minuut.
Albulescu speelt de bal door. Povedano Martínez met een sublieme pass. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - A. S. COMEVAVA 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redpenguins 65%, A. S. COMEVAVA 35%.
redpenguins - A. S. COMEVAVA 1:4

47e minuut.
Tornell heeft problemen om de bal te vangen. Albulescu is nu in balbezit. Tornell onderschept slim de pass. Tornell geeft een lange en hoge pass. Łomiński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Kołtun geeft een hoge lob. Mongillo kopt de bal weg. Minciună heeft problemen om de bal te vangen. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Müllegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell onderschept slim de pass. Tornell draait met de bal, schiet en ... Mihart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - A. S. COMEVAVA 2:4

74e minuut.
Barmby verovert de bal door een tackle van achteren. Barmby passt de bal in één keer door. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - A. S. COMEVAVA 3:4

83e minuut.
Minciună verovert de bal door een tackle van achteren. Minciună geeft de bal voor. Lento rent richting de bal. Lento schiet op doel. Stępek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - A. S. COMEVAVA 3:5

88e minuut.
Albulescu rent richting de bal. Albulescu geeft een lange en hoge pass. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redpenguins 39%, A. S. COMEVAVA 61%.
redpenguins - A. S. COMEVAVA 3:5