Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A. S. COMEVAVA redpenguins
523indarat Tactiek 352
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 14
55.9 gemiddelde waardering 59.6
formidabel Schieten uitstekend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Valter is nu in balbezit. Valter geeft de bal voor. Słabosz is nu in balbezit. Słabosz draait met de bal, schiet en ... Mihart probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Babangida passt de bal zonder na te denken. Achim geeft een hoge lob. Minciună rent richting de bal. Minciună geeft een hoge lob. Babangida is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Povedano Martínez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Csepregi springt en kopt de bal. Stępek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - redpenguins 1:0

9e minuut.
Lento geeft een lange en hoge pass. Mihăilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida begaat een overtreding. Babangida krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Dyzma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento verovert de bal door een tackle van achteren. Lento passt de bal in één keer door. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kuryło probeert naar een medespeler te passen. Babangida is nu in balbezit. Babangida passt de bal met de wreef. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - redpenguins 2:0

39e minuut.
Valter speelt de bal door. Mongillo is nu in balbezit. Met opzet legt Kuryło zijn tegenspeler op de grond. Kuryło krijgt een gele kaart. Mongillo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mongillo kan niet meer verder spelen. Lerga komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Achim heeft problemen om de bal te vangen. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyzma begaat een overtreding. Csepregi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuryło wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. S. COMEVAVA 43%, redpenguins 57%.
A. S. COMEVAVA - redpenguins 2:0

47e minuut.
Barmby rent richting de bal. Barmby passt de bal met de wreef. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Łomiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Mihart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Povedano Martínez rent richting de bal. Achim verovert de bal door een tackle van achteren. Achim geeft een hoge lob. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell draait met de bal, schiet en ... Mihart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lento stond buitenspel. Dyzma maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Albulescu rent richting de bal. Barmby onderschept slim de pass. Barmby haalt uit met een fantastische trap. Mihart bokst de bal weg. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - redpenguins 2:1

61e minuut.
Albulescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Babangida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihăilescu geeft een hoge lob. Babangida is nu in balbezit. Babangida schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Babangida is nu in balbezit. Babangida geeft een lange en hoge pass. Mihăilescu heeft problemen om de bal te vangen. Povedano Martínez rent richting de bal. Povedano Martínez schiet op doel. Stępek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Łomiński rent richting de bal. Keijzer verovert de bal door een tackle van achteren. Keijzer geeft een hoge lob. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida haalt uit met een fantastische trap. Stępek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Buitenspel voor Łomiński. Goede buitenspelval van de verdediging. Keijzer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Babangida is nu in balbezit. Babangida schiet op doel. Stępek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - redpenguins 3:1

81e minuut.
Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło probeert naar een medespeler te passen. Csepregi is nu in balbezit. Lento rent richting de bal. Lento draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. S. COMEVAVA 48%, redpenguins 52%.
A. S. COMEVAVA - redpenguins 3:1