Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonjio Team Screaming Shadows
Mau Tactiek Ti schiaccio!
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 48
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
29.3 gemiddelde waardering 56.8
poor Schieten formidable
average Passen excellent
average Verdedigen very good


2e minuut.
Prata kopt de bal weg. Adamoli geeft een hoge lob. Erdas is nu in balbezit. Arnau rent richting de bal. Arnau schiet op doel. Horka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Klungelig pakt Solel de bal. Solel geeft een hoge lob. Arnau kopt de bal weg. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas draait met de bal, schiet en ... Horka bokst de bal weg. Arnau is nu in balbezit. Arnau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:1

7e minuut.
Prata geeft een lange en hoge pass. Erdas kopt de bal weg. Arnau rent richting de bal. Arnau draait met de bal, schiet en ... Horka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:2

8e minuut.
Re met een sublieme pass. Costa probeert naar een medespeler te passen. Prata geeft een lange en hoge pass. Arnau rent richting de bal. Arnau draait met de bal, schiet en ... Horka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:3

14e minuut.
Erdas kopt de bal weg. Arnau is nu in balbezit. Arnau passt de bal zonder na te denken. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prata zal de hoekschop nemen. Erdas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:4

17e minuut.
Prata geeft een hoge lob. Luzzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Pinzone de bal. Arnau rent richting de bal. Arnau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pilloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokuç verovert de bal door een tackle van achteren. Tokuç probeert naar een medespeler te passen. Erdas is nu in balbezit. Erdas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Erdas heeft problemen om de bal te vangen. Otec met een sublieme pass. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnau schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Răducioiu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Betka rent richting de bal. Erdas verovert de bal door een tackle van achteren. Erdas passt de bal in één keer door. Arnau rent richting de bal. Arnau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Adamoli onderschept slim de pass. Adamoli probeert naar een medespeler te passen. Luzzi is nu in balbezit. Pinzone verovert de bal door een tackle van achteren. Adamoli geeft de bal voor. Horka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erdas is nu in balbezit. Erdas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Erdas is nu in balbezit. Erdas schiet op doel. Horka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arnau springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:5

37e minuut.
Betka probeert naar een medespeler te passen. Pilloni heeft problemen om de bal te vangen. Pilloni probeert naar een medespeler te passen. Erdas is nu in balbezit. Erdas haalt uit met een fantastische trap. Horka bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prata zal de hoekschop nemen. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas draait met de bal, schiet en ... Horka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Daar is Luzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzzi geeft de bal voor. Erdas rent richting de bal. Erdas haalt uit met een fantastische trap. Horka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:6

41e minuut.
Arnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnau met een sublieme pass. Răducioiu is nu in balbezit. Erdas verovert de bal door een tackle van achteren. Erdas draait met de bal, schiet en ... Horka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erdas rent richting de bal. Erdas draait met de bal, schiet en ... Horka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:7

43e minuut.
Adamoli verovert de bal door een tackle van achteren. Adamoli speelt de bal door. Luzzi rent richting de bal. Luzzi geeft een hoge lob. Daar is Arnau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonjio Team 82%, Screaming Shadows 18%.
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:7

46e minuut.
Cazzulani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzulani met een sublieme pass. Luzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzzi geeft de bal voor. Erdas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Coana speelt de bal door. Luzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzzi speelt de bal door. Arnau heeft problemen om de bal te vangen. Arnau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Adamoli met een sublieme pass. Cazzulani heeft problemen om de bal te vangen. Cazzulani geeft een hoge lob. Erdas is nu in balbezit. Erdas draait met de bal, schiet en ... Horka bokst de bal weg. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas draait met de bal, schiet en ... Horka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:8

53e minuut.
Adamoli met een sublieme pass. Luzzi rent richting de bal. Luzzi passt de bal zonder na te denken. Erdas rent richting de bal. Erdas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Luzzi geeft een hoge lob. Erdas is nu in balbezit. Răducioiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Erdas raakt geblesseerd tijdens het duel. Erdas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:9

56e minuut.
Luzzi rent richting de bal. Jegliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luzzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adamoli met een snel genomen vrije trap. Erdas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tokuç is nu in balbezit. Tokuç geeft de bal voor. Erdas is nu in balbezit. Erdas draait met de bal, schiet en ... Horka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Erdas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:10

61e minuut.
Prata passt de bal in één keer door. Otec rent richting de bal. Erdas onderschept slim de pass. Klungelig pakt Erdas de bal. Erdas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:11

63e minuut.
Jegliński is nu in balbezit. Adamoli verovert de bal door een tackle van achteren. Luzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzzi geeft de bal voor. Erdas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Arnau geeft de bal voor. Răducioiu onderschept slim de pass. Erdas is nu in balbezit. Erdas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:12

67e minuut.
Prata verovert de bal door een tackle van achteren. Prata speelt de bal door. Luzzi heeft problemen om de bal te vangen. Luzzi geeft een lange en hoge pass. Erdas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas schiet op doel. Horka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Răducioiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:13

69e minuut.
Răducioiu speelt de bal door. Pilloni heeft problemen om de bal te vangen. Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata geeft de bal voor. Arnau springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Horka trapt de bal weg van het doel. Daar is Heiermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heiermann geeft de bal voor. Arnau heeft problemen om de bal te vangen. Arnau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Prata geeft een lange en hoge pass. Pinzone rent richting de bal. Pinzone geeft een lange en hoge pass. Prata is nu in balbezit. Prata schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Adamoli kopt de bal weg. Arnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnau geeft de bal voor. Erdas is nu in balbezit. Erdas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:14

75e minuut.
Luzzi rent richting de bal. Luzzi geeft de bal voor. Erdas is nu in balbezit. Erdas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:15

75e minuut.
Fuksa komt het veld opgelopen. Clemens komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tokuç geeft een hoge lob. Pilloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata rent richting de bal. Prata geeft de bal voor. Fuksa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:16

79e minuut.
Adamoli geeft een hoge lob. Daar is Otec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdas rent richting de bal. Erdas draait met de bal, schiet en ... Horka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:17

82e minuut.
Prata passt de bal met de wreef. Clemens rent richting de bal. Clemens passt de bal in één keer door. Erdas rent richting de bal. Erdas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:18

87e minuut.
Gambaretti kopt de bal weg. Prata is nu in balbezit. Prata passt de bal met de wreef. Fuksa is nu in balbezit. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:19

89e minuut.
Horka trapt de bal weg van het doel. Tokuç kopt de bal weg. Erdas rent richting de bal. Fuksa is nu in balbezit. Fuksa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonjio Team 88%, Screaming Shadows 12%.
Jonjio Team - Screaming Shadows 0:19