Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
redpenguins Florentiarossa
352 Tactiek modD5
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 54.6
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potrzebowski met de inworp. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari geeft de bal voor. Moscati krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Florentiarossa 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Avogari de bal. Mongillo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avogari. Avogari krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Mongillo speelt de bal door. Słabosz is nu in balbezit. Słabosz met een sublieme pass. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński draait met de bal, schiet en ... Tognutti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Mongillo passt de bal met de wreef. Słabosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Słabosz met een sublieme pass. Barmby is nu in balbezit. Barmby geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Słabosz verovert de bal door een tackle van achteren. Słabosz passt de bal zonder na te denken. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel. Tognutti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
redpenguins - Florentiarossa 1:1

22e minuut.
Barmby is nu in balbezit. Tornell is nu in balbezit. Barmby met een sublieme pass. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel. Tognutti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kołtun geeft de bal voor. Tornell kopt de bal weg. Daar is Campitelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Barmby is nu in balbezit. Barmby passt de bal met de wreef. Tornell rent richting de bal. Tornell draait met de bal, schiet en ... Bresolin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tognutti bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Mongillo passt de bal zonder na te denken. Daar is Słabosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słabosz speelt de bal door. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel. Tognutti bokst de bal weg.

36e minuut.
Zorzenon rent richting de bal. Zorzenon geeft de bal voor. Avogari kopt de bal weg. Moscati rent richting de bal. Moscati draait met de bal, schiet en ... Stępek bokst de bal weg.

40e minuut.
Avogari is nu in balbezit. Avogari passt de bal in één keer door. Achim is nu in balbezit. Moscati verovert de bal door een tackle van achteren. Moscati haalt uit met een fantastische trap. Stępek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Velthuizen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Słabosz is nu in balbezit. Słabosz passt de bal in één keer door. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Florentiarossa 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redpenguins 37%, Florentiarossa 63%.
redpenguins - Florentiarossa 2:1

48e minuut.
Valter is nu in balbezit. Valter geeft een hoge lob. Bresolin kan de bal niet met de borst controleren. Tornell rent richting de bal. Tornell draait met de bal, schiet en ... Tognutti bokst de bal weg. Campitelli kopt de bal weg. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby draait met de bal, schiet en ... Tognutti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Florentiarossa 3:1

51e minuut.
Mongillo passt de bal zonder na te denken. Valter geeft een hoge lob. Bresolin speelt de bal door. Moscati rent richting de bal. Moscati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Moscati kopt de bal weg. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyzma is nu in balbezit. Avogari onderschept slim de pass. Avogari draait met de bal, schiet en ... Stępek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Mihăilescu geeft een hoge lob. Słabosz kopt de bal weg. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński draait met de bal, schiet en ... Paal! Bresolin heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kołtun rent richting de bal. Met opzet legt Zorzenon zijn tegenspeler op de grond. Kołtun raakt geblesseerd tijdens het duel. Kołtun met een snel genomen vrije trap. Michelin controleert de bal met de borst. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell draait met de bal, schiet en ... Tognutti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Kołtun met een sublieme pass. Barmby is nu in balbezit. Barmby passt de bal met de wreef. Tornell rent richting de bal. Tornell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Słabosz met een sublieme pass. Goto verovert de bal door een tackle van achteren. Bresolin is nu in balbezit. Bresolin geeft de bal voor. Velthuizen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tognutti bokst de bal weg. Łomiński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Florentiarossa 4:1

83e minuut.
Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby probeert naar een medespeler te passen. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel. Tognutti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redpenguins 42%, Florentiarossa 58%.
redpenguins - Florentiarossa 4:1