Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Florentiarossa Real Marteam
modD5 Tactiek eccel.204
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 59.7
very good Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tognutti met een harde bal richting middenveld. Succo kopt de bal weg. Cercel is nu in balbezit. Cercel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tyczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tyczkowski probeert naar een medespeler te passen. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. Tognutti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Zorzenon geeft de bal voor. Poshev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moscati rent richting de bal. Moscati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Real Marteam 1:0

14e minuut.
Succo passt de bal met de wreef. Cercel is nu in balbezit. Cercel met een sublieme pass. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Succo passt de bal zonder na te denken. Cercel is nu in balbezit. Cercel geeft een hoge lob. Ribisi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Florentiarossa - Real Marteam 1:1

19e minuut.
Moscati rent richting de bal. Keting verovert de bal door een tackle van achteren. Keting probeert naar een medespeler te passen. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel haalt uit met een fantastische trap. Tognutti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ribisi is nu in balbezit. Velthuizen begaat een overtreding. Ribisi raakt geblesseerd tijdens het duel. Succo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ribisi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Real Marteam 1:2

24e minuut.
Bresolin passt de bal met de wreef. Zorzenon speelt de bal door. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati draait met de bal, schiet en ... Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Florentiarossa - Real Marteam 2:2

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyczkowski met de inworp. Pedros is nu in balbezit. Pedros geeft een hoge lob. Ribisi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Moscati rent richting de bal. Poshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Poshev passt de bal zonder na te denken. Daar is Moscati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moscati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Succo passt de bal zonder na te denken. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin geeft een lange en hoge pass. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski geeft een lange en hoge pass. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Maldera passt de bal in één keer door. Zorzenon is nu in balbezit. Zorzenon passt de bal zonder na te denken. Moscati rent richting de bal. Moscati draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Real Marteam 3:2

34e minuut.
Inworp. Zorzenon met de inworp. Maldera is nu in balbezit. Maldera geeft de bal voor. Moscati krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Real Marteam 4:2

44e minuut.
Keting onderschept slim de pass. Keting met een sublieme pass. Maldera probeert naar een medespeler te passen. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari schiet op doel. Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florentiarossa 47%, Real Marteam 53%.
Florentiarossa - Real Marteam 4:2

51e minuut.
Maldera verovert de bal door een tackle van achteren. Maldera geeft een lange en hoge pass. Avogari rent richting de bal. Avogari haalt uit met een fantastische trap. Keting probeert de bal aan de voet te houden. Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Maldera passt de bal met de wreef. Virzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Virzio geeft een lange en hoge pass. Ribisi krijgt zijn hoofd ertegen. Tognutti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tyczkowski speelt de bal door. Pedros rent richting de bal. Pedros passt de bal in één keer door. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ribisi probeert naar een medespeler te passen. Pedros is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Maldera ... Strafschop! Maldera krijgt een gele kaart. Pedros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuranty komt het veld opgelopen. Cercel neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Real Marteam 4:3

76e minuut.
Potrzebowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Maldera de bal. Maldera speelt de bal door. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Potrzebowski is nu in balbezit. Potrzebowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Doroftei de bal. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bresolin verovert de bal door een tackle van achteren. Bresolin geeft de bal voor. Moscati is nu in balbezit. Avogari is nu in balbezit. Avogari haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florentiarossa 45%, Real Marteam 55%.
Florentiarossa - Real Marteam 4:3