Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Provoloni Real Marteam
Normal Tactiek cc dif dx
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 54.8
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Arias geeft een hoge lob. Virzio speelt de bal door. Pedros is nu in balbezit. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:1

4e minuut.
Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulla verovert de bal door een tackle van achteren. Fulla passt de bal in één keer door. Pedros rent richting de bal. Pedros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:2

5e minuut.
Pedros is nu in balbezit. Ribisi is nu in balbezit. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Scordia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:3

8e minuut.
Baroncini heeft problemen om de bal te vangen. Tyczkowski rent richting de bal. Tyczkowski met een sublieme pass. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi schiet op doel. Franke bokst de bal weg. Pedros is nu in balbezit. Pedros draait met de bal, schiet en ... Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:4

13e minuut.
Pedros rent richting de bal. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Baroncini is nu in balbezit. Keting onderschept slim de pass. Keting geeft een lange en hoge pass. Ribisi heeft problemen om de bal te vangen. Ribisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:5

14e minuut.
Fulla passt de bal in één keer door. Baroncini rent richting de bal. Ribisi verovert de bal door een tackle van achteren. Pedros rent richting de bal. Pedros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:6

17e minuut.
Succo is nu in balbezit. Succo geeft een lange en hoge pass. Pedros controleert de bal met de borst. Ribisi rent richting de bal. Ribisi schiet op doel. Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:7

19e minuut.
Poshev rent richting de bal. Poshev geeft een hoge lob. Keting speelt de bal door. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi draait met de bal, schiet en ... Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Scordia geeft een hoge lob. Inworp. Succo met een snelle inworp. Tyczkowski is nu in balbezit. Tyczkowski geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:8

22e minuut.
Poshev verovert de bal door een tackle van achteren. Poshev geeft een hoge lob. Pedros kopt de bal weg. Ribisi heeft problemen om de bal te vangen. Ribisi draait met de bal, schiet en ... Franke bokst de bal weg.

24e minuut.
Scordia met een sublieme pass. Succo controleert de bal met de borst. Succo probeert naar een medespeler te passen. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:9

26e minuut.
Pedros verovert de bal door een tackle van achteren. Pedros geeft de bal voor. Daar is Scordia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribisi rent richting de bal. Ribisi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is D`Aulerio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi met een sublieme pass. Pedros rent richting de bal. Pedros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:10

27e minuut.
Klungelig pakt Esposito de bal. Pedros rent richting de bal. Pedros passt de bal met de wreef. Ribisi rent richting de bal. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:11

31e minuut.
Miklashevich geeft een hoge lob. Pedros controleert de bal met de borst. Pedros schiet op doel. Liccaro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:12

32e minuut.
Virzio speelt de bal door. Succo is nu in balbezit. Succo passt de bal zonder na te denken. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pedros rent richting de bal. Pedros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:13

35e minuut.
Collacchioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Succo onderschept slim de pass. Succo passt de bal met de wreef. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert D`Aulerio de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Succo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ribisi krijgt zijn hoofd ertegen. Franke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:14

39e minuut.
Pedros rent richting de bal. Pedros passt de bal met de wreef. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi draait met de bal, schiet en ... Franke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:15

41e minuut.
Scordia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Keting met de inworp. Pedros is nu in balbezit. Pedros geeft de bal voor. Franke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ribisi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:16

44e minuut.
Pedros passt de bal met de wreef. Daar is Ribisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keting is nu in balbezit. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provoloni 82%, Real Marteam 18%.
Provoloni - Real Marteam 0:16

47e minuut.
Miklashevich probeert naar een medespeler te passen. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros schiet op doel. Na een snelle pass probeert Scordia de bal onder controle te krijgen. Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Keting passt de bal zonder na te denken. Daar is Succo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Succo met een sublieme pass. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Keting kopt de bal weg. Sione is nu in balbezit. Keting probeert naar een medespeler te passen. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ribisi passt de bal in één keer door. Keting bereikt de bal nog maar net als eerste. Keting passt de bal in één keer door. Pedros rent richting de bal. Pedros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:17

52e minuut.
Fulla speelt de bal door. Baroncini bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroncini speelt de bal door. Pedros rent richting de bal. Pedros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:18

55e minuut.
Arias onderschept slim de pass. Keting bereikt de bal nog maar net als eerste. Keting passt de bal met de wreef. Pedros is nu in balbezit. Pedros haalt uit met een fantastische trap. Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:19

59e minuut.
Franke met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keting is nu in balbezit. Keting geeft de bal voor. Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Keting verovert de bal door een tackle van achteren. Keting geeft een lange en hoge pass. Daar is Ribisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedros rent richting de bal. Pedros schiet op doel. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:20

63e minuut.
Ribisi rent richting de bal. Ribisi passt de bal zonder na te denken. Pedros is nu in balbezit. Pedros schiet op doel. Franke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:21

67e minuut.
Pedros is nu in balbezit. Pedros probeert naar een medespeler te passen. Ribisi rent richting de bal. Ribisi draait met de bal, schiet en ... Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:22

69e minuut.
Franke met een harde bal richting middenveld. Miklashevich kopt de bal weg. Ribisi met een sublieme pass. Pedros rent richting de bal. Pedros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Ribisi de bal onder controle te krijgen. Pedros rent richting de bal. Daar is Ribisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribisi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Keting probeert naar een medespeler te passen. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros met een sublieme pass. Ribisi rent richting de bal. Ribisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:23

77e minuut.
Pijar komt het veld opgelopen. Kuranty komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Fulla de bal. Pedros is nu in balbezit. Pedros geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kuranty de bal. Kuranty haalt uit met een fantastische trap. Franke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:24

83e minuut.
Succo is nu in balbezit. Succo geeft een lange en hoge pass. D`Aulerio probeert de bal aan de voet te houden. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kuranty is nu in balbezit. D`Aulerio is nu in balbezit. Kuranty onderschept slim de pass. Kuranty draait met de bal, schiet en ... Franke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:25

88e minuut.
Keting met de inworp. Pedros rent richting de bal. Pedros met een sublieme pass. Kuranty is nu in balbezit. Kuranty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:26

89e minuut.
Fulla speelt de bal door. Collacchioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Collacchioni geeft een hoge lob. Pedros rent richting de bal. Pedros schiet op doel. Franke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuranty rent richting de bal. Kuranty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Real Marteam 0:27

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provoloni 80%, Real Marteam 20%.
Provoloni - Real Marteam 0:27