Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Provoloni redpenguins
Normal Tactiek 352
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 54.3
slecht Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Łomiński heeft problemen om de bal te vangen. Łomiński geeft een lange en hoge pass. Barmby rent richting de bal. Barmby passt de bal in één keer door. Słabosz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łomiński is nu in balbezit. Baroncini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łomiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Łomiński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:1

6e minuut.
Kołtun is nu in balbezit. Kołtun probeert naar een medespeler te passen. Łomiński is nu in balbezit. Tornell rent richting de bal. Tornell schiet op doel. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński geeft de bal voor. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby draait met de bal, schiet en ... Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:2

9e minuut.
Barmby speelt de bal door. Słabosz is nu in balbezit. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:3

12e minuut.
Słabosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Słabosz passt de bal in één keer door. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Valter probeert naar een medespeler te passen. Słabosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Słabosz passt de bal in één keer door. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby geeft een lange en hoge pass. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Łomiński met een sublieme pass. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby passt de bal in één keer door. Tornell rent richting de bal. Tornell draait met de bal, schiet en ... Franke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Łomiński met de inworp. Mongillo is nu in balbezit. Mongillo geeft een hoge lob. Tornell maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:4

21e minuut.
Mongillo probeert naar een medespeler te passen. Słabosz rent richting de bal. Słabosz passt de bal met de wreef. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sione bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell onderschept slim de pass. Tornell met een sublieme pass. Łomiński heeft problemen om de bal te vangen. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kołtun met een snelle inworp. Barmby is nu in balbezit. Barmby geeft een hoge lob. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:5

25e minuut.
Łomiński passt de bal met de wreef. Słabosz rent richting de bal. Słabosz speelt de bal door. Tornell is nu in balbezit. Tornell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:6

27e minuut.
Słabosz heeft problemen om de bal te vangen. Słabosz probeert naar een medespeler te passen. Tornell is nu in balbezit. Tornell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:7

27e minuut.
Tornell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Da Silveira komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Kołtun rent richting de bal. Kołtun geeft de bal voor. Łomiński heeft problemen om de bal te vangen. Łomiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:8

33e minuut.
Łomiński rent richting de bal. Łomiński passt de bal zonder na te denken. Da Silveira rent richting de bal. Da Silveira draait met de bal, schiet en ... Franke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:9

35e minuut.
Valter bereikt de bal nog maar net als eerste. Valter passt de bal in één keer door. Da Silveira is nu in balbezit. Da Silveira schiet op doel. Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:10

37e minuut.
Doeltrap. Franke trapt de bal weg van het doel. Kołtun kopt de bal weg. Da Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silveira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Liccaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Liccaro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Da Silveira met de inworp. Barmby geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Fulla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft een hoge lob. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:11

43e minuut.
Barmby passt de bal met de wreef. Kołtun rent richting de bal. Kołtun probeert naar een medespeler te passen. Da Silveira rent richting de bal. Da Silveira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Łomiński draait met de bal, schiet en ... D`Aulerio controleert de bal met de borst. Słabosz speelt de bal door. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provoloni 89%, redpenguins 11%.
Provoloni - redpenguins 0:11

46e minuut.
Achim geeft een hoge lob. Da Silveira rent richting de bal. Da Silveira heeft problemen om de bal te vangen. Da Silveira draait met de bal, schiet en ... Franke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:12

48e minuut.
Mongillo speelt de bal door. Daar is Słabosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słabosz met een sublieme pass. Łomiński rent richting de bal. Łomiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Mongillo rent richting de bal. Mongillo passt de bal met de wreef. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel. Scordia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Da Silveira rent richting de bal. Da Silveira draait met de bal, schiet en ... Franke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:13

52e minuut.
Barmby is nu in balbezit. Barmby passt de bal in één keer door. Da Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silveira haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Liccaro de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:14

53e minuut.
Mihăilescu rent richting de bal. Mihăilescu geeft een lange en hoge pass. Da Silveira is nu in balbezit. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mongillo passt de bal met de wreef. Daar is Liccaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Da Silveira rent richting de bal. Da Silveira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:15

58e minuut.
Sione bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun onderschept slim de pass. Kołtun met een sublieme pass. Barmby heeft problemen om de bal te vangen. Barmby geeft de bal voor. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Łomiński is nu in balbezit. Słabosz is nu in balbezit. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słabosz is nu in balbezit. Słabosz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:16

61e minuut.
Mongillo geeft een lange en hoge pass. Da Silveira heeft problemen om de bal te vangen. Liccaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silveira verovert de bal door een tackle van achteren. Da Silveira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Słabosz geeft een hoge lob. Daar is Sione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Da Silveira rent richting de bal. Da Silveira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:17

66e minuut.
Barmby is nu in balbezit. Barmby geeft een lange en hoge pass. Słabosz probeert naar een medespeler te passen. Da Silveira rent richting de bal. Da Silveira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Barmby probeert naar een medespeler te passen. Daar is Łomiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słabosz geeft een hoge lob. Da Silveira is nu in balbezit. Da Silveira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Słabosz kopt de bal weg. Klungelig pakt Barmby de bal. Barmby passt de bal zonder na te denken. Da Silveira heeft problemen om de bal te vangen. Da Silveira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kołtun probeert naar een medespeler te passen. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński draait met de bal, schiet en ... Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Scordia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łomiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mongillo geeft een hoge lob. Da Silveira springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:18

77e minuut.
Barmby kopt de bal weg. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft een hoge lob. Da Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silveira draait met de bal, schiet en ... Franke bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Franke niet meer kan verder spelen. Piso komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Scordia onderschept slim de pass. Scordia geeft een lange en hoge pass. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun geeft de bal voor. Piso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piso trapt de bal weg van het doel. Barmby speelt de bal door. Da Silveira rent richting de bal. Da Silveira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piso trapt de bal weg van het doel. Barmby met een sublieme pass. Da Silveira is nu in balbezit. Da Silveira haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Barmby probeert naar een medespeler te passen. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun passt de bal in één keer door. Da Silveira is nu in balbezit. Da Silveira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Scordia geeft de bal voor. Inworp. Łomiński met een snelle inworp. Klungelig pakt Mongillo de bal. Mongillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński geeft een hoge lob. Da Silveira is nu in balbezit. Da Silveira geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:19

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piso trapt de bal weg. Mongillo kopt de bal weg. Da Silveira rent richting de bal. Da Silveira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - redpenguins 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provoloni 88%, redpenguins 12%.
Provoloni - redpenguins 0:20