Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonjio Team Real Marteam
Mau Tactiek eccel.204
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 41
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 55.9
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen uitstekend
matig Verdedigen solide


2e minuut.
Jenőfi is nu in balbezit. Tyczkowski rent richting de bal. Tyczkowski met een sublieme pass. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Răducioiu geeft een hoge lob. Doroftei kopt de bal weg. Succo geeft een lange en hoge pass. Ribisi rent richting de bal. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Cercel rent richting de bal. Cercel met een sublieme pass. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi schiet op doel. Iagulli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pedros is nu in balbezit. Pedros haalt uit met een fantastische trap. Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Real Marteam 0:1

11e minuut.
Ribisi heeft problemen om de bal te vangen. Betka rent richting de bal. Ribisi onderschept slim de pass. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Real Marteam 0:2

12e minuut.
Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi passt de bal met de wreef. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tyczkowski kopt de bal weg. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pedros zal de hoekschop nemen. Cercel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Cercel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betka rent richting de bal. Cercel verovert de bal door een tackle van achteren. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Răducanu passt de bal zonder na te denken. Cercel heeft problemen om de bal te vangen. Succo probeert naar een medespeler te passen. Pedros is nu in balbezit. Pedros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ribisi rent richting de bal. Otec begaat een overtreding. Ribisi raakt geblesseerd tijdens het duel. Succo met een snel genomen vrije trap. Ribisi springt en kopt de bal. Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Real Marteam 0:3

20e minuut.
Klungelig pakt Poshev de bal. Poshev geeft een hoge lob. Cercel kopt de bal weg. Pedros heeft problemen om de bal te vangen. Pedros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pinzone rent richting de bal. Betka met een sublieme pass. Răducioiu rent richting de bal. Cercel verovert de bal door een tackle van achteren. Cercel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ribisi probeert de bal aan de voet te houden. Răducioiu onderschept slim de pass. Cercel begaat een overtreding. Răducioiu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Răducioiu kan niet meer verder spelen. Jegliński komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Cercel is nu in balbezit. Cercel passt de bal zonder na te denken. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi draait met de bal, schiet en ... Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Real Marteam 0:4

27e minuut.
Keting kopt de bal weg. Klungelig pakt Tyczkowski de bal. Tyczkowski passt de bal in één keer door. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Tyczkowski met een snelle inworp. Pedros rent richting de bal. Pedros probeert naar een medespeler te passen. Tyczkowski geeft de bal voor. Ribisi springt en kopt de bal. Iagulli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonjio Team 78%, Real Marteam 22%.
Jonjio Team - Real Marteam 0:4

48e minuut.
Tyczkowski speelt de bal door. Cercel rent richting de bal. Cercel geeft een lange en hoge pass. Ribisi rent richting de bal. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Real Marteam 0:5

51e minuut.
Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi geeft de bal voor. Pinzone heeft problemen om de bal te vangen. Pedros rent richting de bal. Pedros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Real Marteam 0:6

52e minuut.
Klungelig pakt Răducanu de bal. Răducanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Otec de bal. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Real Marteam 0:7

54e minuut.
Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel heeft problemen om de bal te vangen. Cercel geeft de bal voor. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Keting geeft een hoge lob. Cercel kopt de bal weg. Ribisi controleert de bal met de borst. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Pinzone de bal. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Real Marteam 0:8

67e minuut.
Iagulli met een sublieme pass. Succo kopt de bal weg. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cercel is nu in balbezit. Jegliński is nu in balbezit. Cercel onderschept slim de pass. Cercel schiet op doel. Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Betka de bal. Pedros rent richting de bal. Pedros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Doeltrap. Kuranty komt het veld opgelopen. Arias komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kuranty kopt de bal weg. Klungelig pakt Cercel de bal. Jegliński begaat een overtreding. Cercel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Succo met een snel genomen vrije trap. Kuranty krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Real Marteam 0:9

80e minuut.
Tyczkowski passt de bal zonder na te denken. Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty haalt uit met een fantastische trap. Iagulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Real Marteam 0:10

87e minuut.
Succo probeert de bal met de borst te controleren. Cercel geeft de bal voor. Daar is Jegliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuranty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonjio Team 71%, Real Marteam 29%.
Jonjio Team - Real Marteam 0:10