Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Portazza spartana
3punte Tactiek 555
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 2
60.4 gemiddelde waardering 64.1
very good Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Sida bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija begaat een overtreding. Celija krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Santaroni rent richting de bal. Celija onderschept slim de pass. Celija passt de bal met de wreef. Bercu is nu in balbezit. Bercu haalt uit met een fantastische trap. Gasolina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Sida geeft een hoge lob. Grbović is nu in balbezit. Grbović met een sublieme pass. Erdélyi rent richting de bal. Erdélyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Mortari rent richting de bal. Mortari geeft de bal voor. Bercu kan de bal niet met de borst controleren. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Celija rent richting de bal. Gustamarzo begaat een overtreding. Celija is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzybiński met een snel genomen vrije trap. Kabagaimu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Yaban kopt de bal weg. Nave rent richting de bal. Nave speelt de bal door. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Portazza 65%, spartana 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo Portazza - spartana 0:0

51e minuut.
Mortari rent richting de bal. Santaroni begaat een overtreding. Mortari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzybiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kabagaimu heeft problemen om de bal te vangen. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... Gasolina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - spartana 0:1

59e minuut.
Grbović is nu in balbezit. Yaban begaat een overtreding. Grbović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Horozcu met een snel genomen vrije trap. Grbović heeft problemen om de bal te vangen. Grbović geeft een hoge lob. Erdélyi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sida speelt de bal door. Gustamarzo rent richting de bal. Celija maakt een afschuwelijke overtreding. Celija krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

81e minuut.
Gustamarzo passt de bal met de wreef. Grbović is nu in balbezit. Grbović met een sublieme pass. Erdélyi rent richting de bal. Erdélyi haalt uit met een fantastische trap. Samojeden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Portazza 66%, spartana 34%.
Dinamo Portazza - spartana 0:1