Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spartana Dinamo Portazza
trap Tactiek 3punte
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
64 gemiddelde waardering 60.3
formidable Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Claricini verovert de bal door een tackle van achteren. Claricini passt de bal in één keer door. Nikas is nu in balbezit. Celija onderschept slim de pass. Celija schiet op doel. Kervan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Klar met de inworp. Tombak is nu in balbezit. Tombak passt de bal in één keer door. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński geeft een lange en hoge pass. Kervan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Dinamo Portazza 1:0

18e minuut.
Axundov geeft de bal voor. Rusev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Claricini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Yaban probeert naar een medespeler te passen. Tombak met een sublieme pass. Rusev is nu in balbezit. Rusev schiet op doel. Samojeden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mion passt de bal in één keer door. Daar is Bercu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabagaimu met een sublieme pass. Celija rent richting de bal. Celija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bałamut passt de bal in één keer door. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klar begaat een overtreding. Klar krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Grzybiński probeert naar een medespeler te passen. Bercu rent richting de bal. Bercu geeft een lange en hoge pass. Kabagaimu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Dinamo Portazza 2:0

38e minuut.
Celija verovert de bal door een tackle van achteren. Celija geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bercu de bal. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. Kervan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Daar is Tombak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tombak kopt de bal weg. Klungelig pakt Klar de bal. Klar geeft een hoge lob. Pereszlucha kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartana 36%, Dinamo Portazza 64%.
spartana - Dinamo Portazza 2:0

50e minuut.
Yaban onderschept slim de pass. Claricini probeert naar een medespeler te passen. Perrotta rent richting de bal. Klungelig pakt Perrotta de bal. Perrotta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Grzybiński geeft een lange en hoge pass. Clementi probeert de bal aan de voet te houden. Axundov is nu in balbezit. Kabagaimu verovert de bal door een tackle van achteren. Kabagaimu schiet op doel. Paal! Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Celija is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kabagaimu neemt zijn aanloop. Kervan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Dinamo Portazza 3:0

53e minuut.
Macedo is nu in balbezit. Macedo passt de bal zonder na te denken. Grzybiński probeert naar een medespeler te passen. Bercu heeft problemen om de bal te vangen. Bercu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Yaban met een sublieme pass. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński probeert naar een medespeler te passen. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Perrotta onderschept slim de pass. Perrotta probeert naar een medespeler te passen. Rusev is nu in balbezit. Rusev schiet op doel. Samojeden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Dinamo Portazza 3:1

82e minuut.
Perrotta kopt de bal weg. Macedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bałamut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałamut geeft de bal voor. Rusev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Macedo passt de bal met de wreef. Celija geeft een lange en hoge pass. Klar probeert de bal aan de voet te houden. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartana 34%, Dinamo Portazza 66%.
spartana - Dinamo Portazza 3:1