Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Gronderers nonmollemo
MistiII Tactiek 442class
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 56.4
excellent Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Matuszczyk probeert naar een medespeler te passen. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van David. David krijgt een gele kaart. Bianchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Misischia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kosielnis maakt een snoekduik en kopt de bal. Galeotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gronderers - nonmollemo 1:0

16e minuut.
Świtalski kopt de bal weg. Sᴄholes rent richting de bal. Tudorache verovert de bal door een tackle van achteren. Tudorache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Gronderers - nonmollemo 1:1

21e minuut.
Sᴄholes probeert naar een medespeler te passen. Misischia bereikt de bal nog maar net als eerste. Misischia speelt de bal door. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Kevinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Misischia begaat een overtreding. Kevinsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tudorache zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Świtalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świtalski haalt uit met een fantastische trap. Luntea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

31e minuut.
Misischia geeft de bal voor. Kosielnis heeft problemen om de bal te vangen. Becerra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Becerra krijgt een gele kaart. Kosielnis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bianchi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Galeotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gronderers - nonmollemo 2:1

35e minuut.
Daar is Kosielnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosielnis passt de bal in één keer door. Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk geeft een lange en hoge pass. Bianchi springt en kopt de bal. Galeotti bokst de bal weg.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karwowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Gronderers 53%, nonmollemo 47%.
Atletico Gronderers - nonmollemo 2:1

50e minuut.
Casciello is nu in balbezit. Misischia begaat een overtreding. Casciello raakt geblesseerd tijdens het duel. Tudorache zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Davanzati maakt een snoekduik en kopt de bal. Luntea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Kevinsson probeert naar een medespeler te passen. Świtalski is nu in balbezit. Bovo maakt een afschuwelijke overtreding. Bovo krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Scanzano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karwowski. Scanzano raakt geblesseerd tijdens het duel. Zauder komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Davanzati passt de bal met de wreef. Świtalski rent richting de bal. Casciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Casciello haalt uit met een fantastische trap. Luntea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Gronderers - nonmollemo 2:2

68e minuut.
Davanzati is nu in balbezit. Davanzati passt de bal met de wreef. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache geeft een lange en hoge pass. Świtalski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bovo verovert de bal door een tackle van achteren. Bovo geeft de bal voor. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gronderers - nonmollemo 3:2

84e minuut.
Kevinsson geeft een hoge lob. Davanzati kopt de bal weg. Świtalski rent richting de bal. Świtalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Gronderers - nonmollemo 3:3

85e minuut.
Diestro geeft een lange en hoge pass. Bowsza probeert de bal met de borst te controleren. Kosielnis rent richting de bal. Kosielnis draait met de bal, schiet en ... Galeotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Gronderers 47%, nonmollemo 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Gronderers - nonmollemo 3:3