Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapallo Rome`s Defenders
Serie D Tactiek Zeman unicum
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 53.5
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Mendilci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda verovert de bal door een tackle van achteren. Jamgochyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jamgochyan krijgt een gele kaart. Pyda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dindar met een snel genomen vrije trap. Maddalena rent richting de bal. Maddalena haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Rome`s Defenders 0:1

19e minuut.
Çimen rent richting de bal. Çimen geeft de bal voor. Inworp. Gavrilescu met een snelle inworp. Bohnen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Jamgochyan geeft een hoge lob. Inworp. Pyda met de inworp. Šešlija is nu in balbezit. Šešlija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Arnesen probeert de bal met de borst te controleren. Arnesen speelt de bal door. Dindar probeert de bal aan de voet te houden. Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Ineichen passt de bal zonder na te denken. Potôček met een sublieme pass. Maddalena heeft problemen om de bal te vangen. Maddalena schiet op doel. Pop probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Inworp. Dindar met de inworp. Šešlija speelt de bal door. Maddalena rent richting de bal. Maddalena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 66%, Rome`s Defenders 34%.
Rapallo - Rome`s Defenders 0:1

53e minuut.
Piankowski probeert naar een medespeler te passen. Gavrilescu geeft een lange en hoge pass. Arnesen kopt de bal weg. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapallo - Rome`s Defenders 1:1

58e minuut.
Bohnen is nu in balbezit. Bohnen passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Szumek de bal onder controle te krijgen. Maddalena is nu in balbezit. Maddalena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Potôček speelt de bal door. Ineichen rent richting de bal. Ineichen passt de bal in één keer door. Maddalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena schiet op doel. Pop bokst de bal weg.

68e minuut.
Jamgochyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pyda met een snelle inworp. Maddalena rent richting de bal. Maddalena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Potôček passt de bal met de wreef. Šešlija rent richting de bal. Šešlija passt de bal met de wreef. Maddalena is nu in balbezit. Maddalena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendilci met een snelle inworp. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešlija speelt de bal door. Gavrilescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendilci met de inworp. Gavrilescu geeft een lange en hoge pass. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Rome`s Defenders 2:1

89e minuut.
Gavrilescu geeft de bal voor. Piankowski is nu in balbezit. Stellini begaat een overtreding. Piankowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Piankowski kan niet meer verder spelen. Wessner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 73%, Rome`s Defenders 27%.
Rapallo - Rome`s Defenders 2:1