Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spartana nonmollemo
trap Tactiek 343lineare
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
25 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 5
65.5 gemiddelde waardering 48.9
formidable Schieten good
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Pereszlucha onderschept slim de pass. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache speelt de bal door. Balland rent richting de bal. Balland geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kevinsson is nu in balbezit. Grzybiński onderschept slim de pass. Grzybiński passt de bal in één keer door. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu haalt uit met een fantastische trap. Galeotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kabagaimu probeert de bal aan de voet te houden. Celija rent richting de bal. Celija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kabagaimu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Worthington ... Strafschop! Kabagaimu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kabagaimu neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - nonmollemo 1:0

14e minuut.
Rybnik passt de bal in één keer door. MacGuire bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGuire geeft een hoge lob. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Grzybiński probeert de bal met de borst te controleren. Grzybiński passt de bal zonder na te denken. Worthington verovert de bal door een tackle van achteren. Celija rent richting de bal. Celija draait met de bal, schiet en ... Galeotti bokst de bal weg. Becerra rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kabagaimu rent richting de bal. Bercu is nu in balbezit. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - nonmollemo 2:0

26e minuut.
Worthington onderschept slim de pass. Inworp. Mortari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzybiński geeft een hoge lob. Kabagaimu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bercu speelt de bal door. Celija is nu in balbezit. Celija speelt de bal door. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - nonmollemo 3:0

39e minuut.
Kevinsson neemt vlug de vrije trap. Świtalski rent richting de bal. Claricini maakt een afschuwelijke overtreding. Claricini krijgt een gele kaart. Świtalski raakt geblesseerd tijdens het duel. Tudorache met een snel genomen vrije trap. Świtalski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Grzybiński kopt de bal weg. MacGuire rent richting de bal. Celija verovert de bal door een tackle van achteren. Celija draait met de bal, schiet en ... Galeotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - nonmollemo 4:0

41e minuut.
Inworp. Macedo met de inworp. Grzybiński probeert naar een medespeler te passen. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartana 50%, nonmollemo 50%.
spartana - nonmollemo 4:0

47e minuut.
MacGuire probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija geeft een lange en hoge pass. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. Galeotti bokst de bal weg.

48e minuut.
Balland verovert de bal door een tackle van achteren. Balland passt de bal zonder na te denken. Świtalski is nu in balbezit. Rybnik rent richting de bal. Rybnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Celija is nu in balbezit. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu heeft problemen om de bal te vangen. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... Galeotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mirabelli komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mirabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Mirabelli speelt de bal door. Yaban verovert de bal door een tackle van achteren. Balland is nu in balbezit. Balland haalt uit met een fantastische trap. Samojeden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Świtalski stond buitenspel. Francescotti komt het veld opgelopen. Cirio komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński passt de bal met de wreef. Bercu is nu in balbezit. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - nonmollemo 5:0

65e minuut.
Cirio geeft een lange en hoge pass. Mion kopt de bal weg. Francescotti heeft problemen om de bal te vangen. Macedo geeft een lange en hoge pass. Kabagaimu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galeotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Rybnik heeft problemen om de bal te vangen. Świtalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik draait met de bal, schiet en ... Samojeden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - nonmollemo 5:1

74e minuut.
Mion probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mortari rent richting de bal. Mortari passt de bal in één keer door. Bercu rent richting de bal. Bercu draait met de bal, schiet en ... Galeotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Świtalski stond buitenspel. Pereszlucha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kabagaimu kopt de bal weg. Bercu is nu in balbezit. Bercu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Claricini neemt vlug de vrije trap. Macedo rent richting de bal. Macedo met een sublieme pass. Celija rent richting de bal. Celija draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Daar is Kabagaimu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Cirio de bal. Bercu rent richting de bal. Bercu draait met de bal, schiet en ... Galeotti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - nonmollemo 6:1

87e minuut.
Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Worthington de bal onder controle te krijgen. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Worthington de bal. Bercu rent richting de bal. Bercu draait met de bal, schiet en ... Galeotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Mirabelli geeft de bal voor. Inworp. Mortari met de inworp. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bercu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galeotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartana 41%, nonmollemo 59%.
spartana - nonmollemo 6:1