Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
predator69 Rome`s Defenders
mia Tactiek Zeman unicum
51% Balbezit 49%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 50.7
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


17e minuut.
Stellini geeft een lange en hoge pass. Maddalena kopt de bal weg. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda draait met de bal, schiet en ... Tere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Rome`s Defenders 0:1

26e minuut.
Kabut is nu in balbezit. Kabut passt de bal in één keer door. Vasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasino haalt uit met een fantastische trap. Szeremet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
predator69 - Rome`s Defenders 1:1

28e minuut.
Potôček kopt de bal weg. Dindar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dindar probeert naar een medespeler te passen. Maddalena is nu in balbezit. Maddalena haalt uit met een fantastische trap. Tere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bryjak is nu in balbezit. Bryjak geeft een hoge lob. Dindar kopt de bal weg. Maddalena is nu in balbezit. Maddalena draait met de bal, schiet en ... Tere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Ineichen is nu in balbezit. Ineichen geeft een lange en hoge pass. Bridges bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena onderschept slim de pass. Maddalena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: predator69 74%, Rome`s Defenders 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
predator69 - Rome`s Defenders 1:1

48e minuut.
Çimen probeert de bal aan de voet te houden. Bryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryjak geeft een hoge lob. Pascolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascolo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Potôček bereikt de bal nog maar net als eerste. Potôček passt de bal in één keer door. Maddalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena draait met de bal, schiet en ... Bridges probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Bridges probeert de bal aan de voet te houden. Beloshapk met een sublieme pass. Daar is Brđanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda draait met de bal, schiet en ... Tere bokst de bal weg.

64e minuut.
Hackl rent richting de bal. Hackl passt de bal met de wreef. Brđanović speelt de bal door. Dindar rent richting de bal. Dindar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Šešlija komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villar komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Potôček speelt de bal door. Ineichen is nu in balbezit. Ineichen passt de bal met de wreef. Maddalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: predator69 66%, Rome`s Defenders 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
predator69 - Rome`s Defenders 1:1