Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pbp Team Rapallo
Normal Tactiek Serie D
32% Balbezit 68%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 50.1
weak Schieten solid
poor Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Giusberti rent richting de bal. Gavrilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilescu passt de bal in één keer door. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... Boschelli bokst de bal weg. Klungelig pakt The de bal. Piankowski rent richting de bal. Piankowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rapallo 0:1

3e minuut.
Vivenzi rent richting de bal. Meel-Soone onderschept slim de pass. Meel-Soone speelt de bal door. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
The met een harde bal richting middenveld. Szumek rent richting de bal. Gilari begaat een overtreding. Gilari krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Gavrilescu geeft de bal voor. Boschelli met een sublieme pass. Gavrilescu kopt de bal weg. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski schiet op doel. The probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Holden geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rapallo 0:2

16e minuut.
Gavrilescu speelt de bal door. Piankowski heeft problemen om de bal te vangen. Piankowski speelt de bal door. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rapallo 0:3

23e minuut.
Vardiero passt de bal in één keer door. Miletto rent richting de bal. Szumek begaat een overtreding. Szumek krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Szumek is nu in balbezit. Szumek geeft de bal voor. Cipolletta is nu in balbezit. Piankowski onderschept slim de pass. Piankowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rapallo 0:4

32e minuut.
Cipolletta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendilci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavrilescu geeft de bal voor. Meel-Soone krijgt zijn hoofd ertegen. Boschelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu geeft een lange en hoge pass. Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... Boschelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rapallo 0:5

35e minuut.
Cipolletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rapallo 0:6

38e minuut.
Gavrilescu passt de bal in één keer door. Mendilci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendilci met een sublieme pass. Piankowski rent richting de bal. Piankowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boschelli trapt de bal weg. Gavrilescu kopt de bal weg. Piankowski rent richting de bal. Piankowski haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boschelli speelt de bal door. Gilari kopt de bal weg. Pruśniewski probeert de bal aan de voet te houden. Miletto rent richting de bal. Miletto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Holden rent richting de bal. Holden probeert naar een medespeler te passen. Piankowski rent richting de bal. Piankowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cristiano is nu in balbezit. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone schiet op doel. Cavenaghi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Holden geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is The, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Piankowski probeert de bal met de borst te controleren. Piankowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rapallo 0:7

45e minuut.
Piankowski passt de bal met de wreef. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Meel-Soone rent richting de bal. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rapallo 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pbp Team 70%, Rapallo 30%.
Pbp Team - Rapallo 0:8

46e minuut.
Mendilci is nu in balbezit. Mendilci met een sublieme pass. Piankowski heeft problemen om de bal te vangen. Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rapallo 0:9

55e minuut.
Cristiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilescu met een sublieme pass. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peixoto komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Holden bereikt de bal nog maar net als eerste. Holden met een sublieme pass. Daar is Peixoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. Boschelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Doeltrap. The trapt de bal weg. Gavrilescu kopt de bal weg. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Boschelli trapt de bal weg van het doel. Gavrilescu kopt de bal weg. Piankowski heeft problemen om de bal te vangen. Piankowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Gavrilescu met een sublieme pass. Mendilci is nu in balbezit. Mendilci probeert naar een medespeler te passen. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rapallo 0:10

68e minuut.
Holden speelt de bal door. Mendilci met een sublieme pass. Klungelig pakt Piankowski de bal. Piankowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rapallo 0:11

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pop met een harde bal richting middenveld. Gavrilescu kopt de bal weg. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vivenzi is nu in balbezit. Gavrilescu onderschept slim de pass. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Peixoto de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rapallo 0:12

80e minuut.
Boschelli trapt de bal weg van het doel. Gavrilescu kopt de bal weg. Giusberti probeert de bal met de borst te controleren. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cristiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilescu met een sublieme pass. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Mendilci heeft problemen om de bal te vangen. Mendilci geeft een hoge lob. Peixoto rent richting de bal. Peixoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rapallo 0:13

87e minuut.
Cavenaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski geeft de bal voor. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Gavrilescu met een snelle inworp. Holden bereikt de bal nog maar net als eerste. Holden speelt de bal door. Gavrilescu geeft een hoge lob. Piankowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pbp Team 83%, Rapallo 17%.
Pbp Team - Rapallo 0:13