Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapallo Pbp Team
Serie D Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
52 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 21.5
very good Schieten weak
excellent Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Peixoto kopt de bal weg. Piankowski is nu in balbezit. Vivenzi is nu in balbezit. Piankowski onderschept slim de pass. Piankowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolletta is nu in balbezit. Piankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piankowski met een sublieme pass. Peixoto is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Holden geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cristiano heeft problemen om de bal te vangen. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu speelt de bal door. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cavenaghi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Broggi probeert naar een medespeler te passen. Gavrilescu kopt de bal weg. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gavrilescu is nu in balbezit. Cristiano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gavrilescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iványi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Peixoto maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Cavenaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Holden passt de bal met de wreef. Daar is Iványi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iványi passt de bal in één keer door. Piankowski heeft problemen om de bal te vangen. Piankowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Pbp Team 1:0

15e minuut.
Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu passt de bal met de wreef. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cavenaghi de bal onder controle te krijgen. Broggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Pbp Team 2:0

16e minuut.
Piankowski draait met de bal, schiet en ... The probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu geeft de bal voor. Peixoto maakt een snoekduik en kopt de bal. Broggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Pbp Team 3:0

21e minuut.
Giusberti rent richting de bal. Peixoto onderschept slim de pass. Vivenzi is nu in balbezit. Peixoto verovert de bal door een tackle van achteren. Peixoto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gavrilescu kopt de bal weg. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto passt de bal zonder na te denken. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Doeltrap. Broggi trapt de bal weg van het doel. Gavrilescu kopt de bal weg. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Pbp Team 4:0

25e minuut.
Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Iványi is nu in balbezit. Iványi geeft een lange en hoge pass. Peixoto maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Holden heeft problemen om de bal te vangen. Holden geeft een lange en hoge pass. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto schiet op doel. Broggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cristiano verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Piankowski de bal. Piankowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Pbp Team 5:0

33e minuut.
Peixoto passt de bal met de wreef. Daar is Iványi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavrilescu speelt de bal door. Piankowski rent richting de bal. Piankowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Giusberti rent richting de bal. Peixoto onderschept slim de pass. Peixoto passt de bal zonder na te denken. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski draait met de bal, schiet en ... Broggi bokst de bal weg.

36e minuut.
Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolletta begaat een overtreding. Piankowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iványi met een snel genomen vrije trap. Peixoto krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Broggi trapt de bal weg van het doel. Gavrilescu heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gilari heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu met een sublieme pass. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Holden met een snelle inworp. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu geeft een lange en hoge pass. Peixoto springt en kopt de bal. Broggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Pbp Team 6:0

44e minuut.
Gavrilescu passt de bal in één keer door. Piankowski rent richting de bal. Piankowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Peixoto de bal. Peixoto draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 21%, Pbp Team 79%.
Rapallo - Pbp Team 6:0

46e minuut.
Cristiano kan de bal niet met de borst controleren. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. The legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piankowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Peixoto kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Pbp Team 7:0

47e minuut.
Gavrilescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iványi rent richting de bal. Iványi met een sublieme pass. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Giusberti probeert de bal met de borst te controleren. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto geeft de bal voor. Piankowski controleert de bal met de borst. Piankowski draait met de bal, schiet en ... Broggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Cristiano geeft een lange en hoge pass. Iványi kopt de bal weg. Cipolletta heeft problemen om de bal te vangen. Iványi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iványi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
The is nu in balbezit. The speelt de bal door. Daar is Cavenaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto rent richting de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Cavenaghi onderschept slim de pass. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert The de bal onder controle te krijgen. Broggi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Pbp Team 8:0

58e minuut.
Iványi met een sublieme pass. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu passt de bal in één keer door. Peixoto rent richting de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Iványi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iványi met een sublieme pass. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Pbp Team 9:0

62e minuut.
The rent richting de bal. The geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iványi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavrilescu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Peixoto kopt de bal weg. Klungelig pakt Cristiano de bal. Piankowski is nu in balbezit. Daar is Piankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piankowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu geeft de bal voor. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert The de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Pbp Team 10:0

72e minuut.
Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Holden probeert naar een medespeler te passen. Peixoto rent richting de bal. Peixoto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Broggi met een harde bal richting middenveld. Gavrilescu kopt de bal weg. Piankowski rent richting de bal. Piankowski haalt uit met een fantastische trap. Broggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Iványi rent richting de bal. Gavrilescu geeft een hoge lob. Piankowski heeft problemen om de bal te vangen. Piankowski haalt uit met een fantastische trap. Broggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Pbp Team 11:0

76e minuut.
Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iványi de bal. Iványi probeert naar een medespeler te passen. Piankowski rent richting de bal. Piankowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Peixoto is nu in balbezit. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu passt de bal met de wreef. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Cristiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristiano passt de bal zonder na te denken. Inworp. Iványi met de inworp. Gavrilescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Cavenaghi geeft de bal voor. Holden kopt de bal weg. Vivenzi heeft problemen om de bal te vangen. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Pbp Team 12:0

86e minuut.
Alexe verovert de bal door een tackle van achteren. Alexe speelt de bal door. Cipolletta is nu in balbezit. Piankowski onderschept slim de pass. Piankowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 23%, Pbp Team 77%.
Rapallo - Pbp Team 12:0