Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Portazza nonmollemo
3punte Tactiek 532 variant
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 53.9
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Gustamarzo speelt de bal door. Klungelig pakt Grbović de bal. Grbović geeft een lange en hoge pass. Erdélyi heeft problemen om de bal te vangen. Erdélyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Inworp. Horozcu met een snelle inworp. Gustamarzo heeft problemen om de bal te vangen. Gustamarzo geeft de bal voor. Erdélyi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Horozcu rent richting de bal. Horozcu passt de bal in één keer door. Erdélyi rent richting de bal. Erdélyi draait met de bal, schiet en ... Galeotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - nonmollemo 1:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casciello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lovino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovino geeft een lange en hoge pass. Świtalski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tombak is nu in balbezit. Tombak passt de bal zonder na te denken. Erdélyi rent richting de bal. Erdélyi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bowsza de bal onder controle te krijgen. Galeotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Horozcu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bałamut komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Casciello geeft een lange en hoge pass. Gustamarzo rent richting de bal. Kevinsson onderschept slim de pass. Kevinsson geeft de bal voor. Tudorache krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zabaleta is nu in balbezit. Zabaleta geeft de bal voor. Becerra kopt de bal weg. Casciello rent richting de bal. Casciello geeft een hoge lob. Gasolina bokst de bal weg.

33e minuut.
Mercuri speelt de bal door. Casciello rent richting de bal. Casciello passt de bal met de wreef. Świtalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świtalski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Tudorache passt de bal in één keer door. Daar is Kevinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kevinsson speelt de bal door. Casciello is nu in balbezit. Casciello draait met de bal, schiet en ... Gasolina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Grbović rent richting de bal. Grbović met een sublieme pass. Klungelig pakt Tombak de bal. Tombak schiet op doel. Galeotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - nonmollemo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Portazza 48%, nonmollemo 52%.
Dinamo Portazza - nonmollemo 2:0

64e minuut.
Tombak speelt de bal door. Erdélyi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bowsza. Bowsza krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Świtalski is nu in balbezit. Świtalski passt de bal met de wreef. Kevinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevinsson geeft de bal voor. Tudorache springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Casciello rent richting de bal. Mercuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercuri passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Erdélyi de bal. Erdélyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Doeltrap. Davanzati komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirabelli komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Karwowski komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Santaroni onderschept slim de pass. Santaroni met een sublieme pass. Tombak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombak geeft een hoge lob. Erdélyi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Portazza 37%, nonmollemo 63%.
Dinamo Portazza - nonmollemo 2:0