Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nonmollemo Dinamo Portazza
343lineare Tactiek 3punte
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sida schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rybnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tudorache met een snel genomen vrije trap. Świtalski krijgt zijn hoofd ertegen. Kervan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Nikas onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Axundov verovert de bal door een tackle van achteren. Casciello rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klar. Casciello moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Casciello kan niet meer verder spelen. Guglielmone komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Klar met de inworp. Tombak is nu in balbezit. Guglielmone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tombak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klar komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bałamut onderschept slim de pass. Kevinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevinsson geeft de bal voor. Świtalski rent richting de bal. Świtalski schiet op doel. Kervan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Becerra rent richting de bal. Perrotta verovert de bal door een tackle van achteren. Perrotta passt de bal zonder na te denken. Rusev rent richting de bal. Rusev schiet op doel. Galeotti bokst de bal weg. Tombak heeft problemen om de bal te vangen. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGuire verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Dinamo Portazza 0:1

30e minuut.
MacGuire bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGuire geeft een lange en hoge pass. Davanzati speelt de bal door. Klungelig pakt Świtalski de bal. Świtalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rusev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Worthington de bal onder controle te krijgen. MacGuire met een sublieme pass. Klar heeft problemen om de bal te vangen. Klar geeft een hoge lob. Galeotti bokst de bal weg.

40e minuut.
Axundov met een sublieme pass. Klar is nu in balbezit. Klar passt de bal met de wreef. Tombak rent richting de bal. Tombak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Dinamo Portazza 0:2

41e minuut.
MacGuire raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mirabelli komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Tombak geeft de bal voor. Daar is Becerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta schiet op doel. Galeotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nonmollemo 45%, Dinamo Portazza 55%.
nonmollemo - Dinamo Portazza 0:2

50e minuut.
Mirabelli met de inworp. Daar is Tudorache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tudorache geeft een hoge lob. Balland krijgt zijn hoofd ertegen. Kervan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaroni onderschept slim de pass. Santaroni geeft de bal voor. Rusev rent richting de bal. Rusev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Tudorache passt de bal in één keer door. Daar is Kevinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kevinsson probeert naar een medespeler te passen. Davanzati rent richting de bal. Davanzati geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Davanzati rent richting de bal. Davanzati passt de bal met de wreef. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache geeft een hoge lob. Świtalski maakt een snoekduik en kopt de bal. Kervan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Becerra rent richting de bal. Rusev onderschept slim de pass. Rusev passt de bal in één keer door. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rybnik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klar. Rybnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tudorache zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Balland krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

73e minuut.
Davanzati heeft problemen om de bal te vangen. Clementi geeft een lange en hoge pass. Santaroni probeert de bal aan de voet te houden. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Davanzati met de inworp. Clementi rent richting de bal. Clementi geeft een lange en hoge pass. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik draait met de bal, schiet en ... Kervan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Świtalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świtalski draait met de bal, schiet en ... Kervan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

77e minuut.
Sida geeft de bal voor. Tombak kopt de bal weg. Klar heeft problemen om de bal te vangen. Klar speelt de bal door. Rusev rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galetto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nonmollemo 40%, Dinamo Portazza 60%.
nonmollemo - Dinamo Portazza 0:2