Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapallo predator69
Serie D Tactiek mia
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 52.6
solide Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu passt de bal in één keer door. Daar is Meel-Soone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - predator69 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Yue de bal. Kabut is nu in balbezit. Kabut passt de bal in één keer door. Lampignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampignano schiet op doel. Paal!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendilci met een snelle inworp. Gavrilescu met een sublieme pass. Piankowski rent richting de bal. Piankowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Marojević kopt de bal weg. Holden is nu in balbezit. Pascolo begaat een overtreding. Pascolo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Mendilci is nu in balbezit. Mendilci geeft een lange en hoge pass. Pascolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Szumek geeft een hoge lob. Piankowski rent richting de bal. Met opzet legt Brouard zijn tegenspeler op de grond. Brouard krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kabut probeert naar een medespeler te passen. Lampignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi begaat een overtreding. Morffi krijgt een gele kaart. Lampignano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kabut wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 50%, predator69 50%.
Rapallo - predator69 1:0

52e minuut.
Morffi trapt de bal weg van het doel. Marojević kopt de bal weg. Vasino is nu in balbezit. Vasino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapallo - predator69 1:1

54e minuut.
Górny is nu in balbezit. Górny geeft de bal voor. Pascolo kopt de bal weg. Vasino is nu in balbezit. Vasino haalt uit met een fantastische trap. Pollák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lampignano de bal. Lampignano schiet op doel. Pollák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - predator69 1:2

69e minuut.
Lampignano geeft een lange en hoge pass. Górny probeert de bal aan de voet te houden. Vasino is nu in balbezit. Vasino haalt uit met een fantastische trap. Pollák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holden met een snelle inworp. Gavrilescu geeft de bal voor. Meel-Soone krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapallo - predator69 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 57%, predator69 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapallo - predator69 2:2