Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rome`s Defenders Pbp Team
Cape Fear ATT Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 19.3
formidabel Schieten zwak
goed Passen zwak
goed Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Retto verovert de bal door een tackle van achteren. Retto met een sublieme pass. Pyda rent richting de bal. Klungelig pakt Maddalena de bal. Maddalena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Maddalena rent richting de bal. Maddalena passt de bal met de wreef. The bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda onderschept slim de pass. Pyda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bryjak probeert naar een medespeler te passen. Maddalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena passt de bal met de wreef. Daar is Pyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyda schiet op doel. Boschelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Pbp Team 1:0

12e minuut.
Maddalena passt de bal in één keer door. Ineichen is nu in balbezit. Ineichen passt de bal zonder na te denken. Maddalena is nu in balbezit. Maddalena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Potôček met een sublieme pass. Cipolletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena onderschept slim de pass. Pyda is nu in balbezit. Pyda draait met de bal, schiet en ... Boschelli bokst de bal weg.

16e minuut.
The geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dindar met de inworp. Pyda is nu in balbezit. Pyda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cristiano rent richting de bal. Cristiano geeft de bal voor. Bryjak geeft een hoge lob. Pyda is nu in balbezit. Pyda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gilari heeft problemen om de bal te vangen. Potôček rent richting de bal. Potôček geeft een lange en hoge pass. Maddalena heeft problemen om de bal te vangen. Maddalena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dindar met een sublieme pass. Retto rent richting de bal. Retto passt de bal in één keer door. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Pbp Team 2:0

26e minuut.
Vivenzi rent richting de bal. Vivenzi passt de bal met de wreef. Cipolletta is nu in balbezit. Maddalena is nu in balbezit. Maddalena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cristiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dindar onderschept slim de pass. Dindar probeert naar een medespeler te passen. Retto is nu in balbezit. Retto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cristiano rent richting de bal. Dindar onderschept slim de pass. Dindar passt de bal zonder na te denken. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vivenzi is nu in balbezit. Vivenzi geeft een hoge lob. Potôček speelt de bal door. Pyda rent richting de bal. Pyda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
The onderschept slim de pass. The geeft de bal voor. Vardiero kopt de bal weg. Ineichen geeft een hoge lob. Pyda kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Boschelli met een sublieme pass. Dindar is nu in balbezit. Dindar speelt de bal door. Pyda is nu in balbezit. Pyda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Cristiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda verovert de bal door een tackle van achteren. Pyda passt de bal zonder na te denken. Maddalena rent richting de bal. Maddalena schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Retto is nu in balbezit. Retto heeft problemen om de bal te vangen. Retto geeft een hoge lob. Maddalena rent richting de bal. Maddalena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Pbp Team 3:0

43e minuut.
Petretti verovert de bal door een tackle van achteren. Ineichen onderschept slim de pass. Ineichen met een sublieme pass. Pyda is nu in balbezit. Pyda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rome`s Defenders 17%, Pbp Team 83%.
Rome`s Defenders - Pbp Team 3:0

48e minuut.
Ineichen onderschept slim de pass. Ineichen speelt de bal door. Retto bereikt de bal nog maar net als eerste. Retto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Pbp Team 4:0

51e minuut.
Dindar passt de bal in één keer door. Retto bereikt de bal nog maar net als eerste. Retto met een sublieme pass. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Pbp Team 5:0

52e minuut.
Dindar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dindar geeft de bal voor. Daar is Pyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maddalena rent richting de bal. Maddalena schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena draait met de bal, schiet en ... The probeert de bal aan de voet te houden. Boschelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Boschelli met een harde bal richting middenveld. Dindar is nu in balbezit. Dindar passt de bal zonder na te denken. Retto bereikt de bal nog maar net als eerste. Retto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Pbp Team 6:0

60e minuut.
Potôček geeft een lange en hoge pass. The rent richting de bal. Maddalena onderschept slim de pass. Maddalena draait met de bal, schiet en ... Boschelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Pbp Team 7:0

60e minuut.
Šešlija komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Arnesen rent richting de bal. Arnesen geeft de bal voor. Pyda kopt de bal weg. Retto is nu in balbezit. Retto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Pbp Team 8:0

64e minuut.
Cipolletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda onderschept slim de pass. Pyda met een sublieme pass. Šešlija is nu in balbezit. Šešlija schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Vivenzi kopt de bal weg. Stellini speelt de bal door. Šešlija is nu in balbezit. Šešlija haalt uit met een fantastische trap. Cavenaghi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Pbp Team 9:0

69e minuut.
The geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dindar met de inworp. Pyda is nu in balbezit. Pyda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Boschelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Retto de bal. Retto haalt uit met een fantastische trap. Boschelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Pbp Team 10:0

72e minuut.
The is nu in balbezit. The passt de bal met de wreef. Šešlija heeft problemen om de bal te vangen. Pyda is nu in balbezit. Pyda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ineichen is nu in balbezit. Ineichen geeft een hoge lob. Pyda is nu in balbezit. Šešlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešlija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Potôček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyda speelt de bal door. Šešlija is nu in balbezit. Šešlija draait met de bal, schiet en ... Boschelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Pbp Team 11:0

84e minuut.
Inworp. Dindar met een snelle inworp. Retto is nu in balbezit. Retto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cristiano de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dindar zal de hoekschop nemen. The kopt de bal weg. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ineichen passt de bal in één keer door. Arnesen met een sublieme pass. Šešlija rent richting de bal. Pyda is nu in balbezit. Pyda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Pbp Team 12:0

88e minuut.
Dindar speelt de bal door. Ineichen rent richting de bal. Ineichen probeert naar een medespeler te passen. Šešlija rent richting de bal. Šešlija draait met de bal, schiet en ... Boschelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Pbp Team 13:0

89e minuut.
Retto is nu in balbezit. Retto geeft een hoge lob. The kopt de bal weg. Pyda is nu in balbezit. Pyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Pbp Team 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rome`s Defenders 14%, Pbp Team 86%.
Rome`s Defenders - Pbp Team 14:0