Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pbp Team Rome`s Defenders
Normal Tactiek Cape Fear
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 52
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 54.5
weak Schieten formidable
poor Passen good
poor Verdedigen solid


5e minuut.
Arnesen probeert naar een medespeler te passen. Ineichen rent richting de bal. Ineichen met een sublieme pass. Maddalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena draait met de bal, schiet en ... Broggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Arnesen speelt de bal door. Potôček is nu in balbezit. Potôček speelt de bal door. Arnesen geeft de bal voor. Maddalena springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Maddalena is nu in balbezit. Vivenzi rent richting de bal. Maddalena onderschept slim de pass. Retto is nu in balbezit. Retto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Vivenzi kopt de bal weg. Ineichen probeert naar een medespeler te passen. Pyda rent richting de bal. Pyda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rome`s Defenders 0:1

13e minuut.
Maddalena verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Maddalena de bal. Maddalena speelt de bal door. Pyda rent richting de bal. Pyda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Maddalena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivenzi is nu in balbezit. Retto verovert de bal door een tackle van achteren. Maddalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Broggi trapt de bal weg. Retto kopt de bal weg. Klungelig pakt Maddalena de bal. Maddalena schiet op doel. Broggi bokst de bal weg.

17e minuut.
Stankulov geeft de bal voor. Inworp. Petretti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Stellini met een snelle inworp. Potôček met een sublieme pass. Vivenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena verovert de bal door een tackle van achteren. Maddalena schiet op doel. Broggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pyda rent richting de bal. Pyda schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Retto rent richting de bal. Retto met een sublieme pass. Pyda rent richting de bal. Pyda draait met de bal, schiet en ... Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rome`s Defenders 0:2

23e minuut.
Retto bereikt de bal nog maar net als eerste. Retto geeft een hoge lob. Daar is Cipolletta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maddalena rent richting de bal. Maddalena schiet op doel. Broggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Pyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyda met een sublieme pass. Retto rent richting de bal. Retto draait met de bal, schiet en ... Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rome`s Defenders 0:3

28e minuut.
Giusberti met een sublieme pass. Arnesen is nu in balbezit. Arnesen passt de bal met de wreef. Maddalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena schiet op doel. Broggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Retto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cavenaghi. Retto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ineichen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Broggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rome`s Defenders 0:4

34e minuut.
Pyda is nu in balbezit. Pyda haalt uit met een fantastische trap. Broggi speelt de bal door. Arnesen kopt de bal weg. The heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Cristiano rent richting de bal. Maddalena verovert de bal door een tackle van achteren. Pyda rent richting de bal. Pyda haalt uit met een fantastische trap. Broggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maddalena rent richting de bal. Maddalena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Retto verovert de bal door een tackle van achteren. Maddalena is nu in balbezit. Maddalena probeert naar een medespeler te passen. Pyda is nu in balbezit. Pyda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Broggi probeert naar een medespeler te passen. Arnesen kopt de bal weg. Pyda controleert de bal met de borst. Pyda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cristiano de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cristiano onderschept slim de pass. Cristiano passt de bal met de wreef. Vivenzi rent richting de bal. Maddalena onderschept slim de pass. Maddalena draait met de bal, schiet en ... Broggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rome`s Defenders 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pbp Team 87%, Rome`s Defenders 13%.
Pbp Team - Rome`s Defenders 0:5

46e minuut.
Maddalena met een sublieme pass. Cristiano rent richting de bal. Cristiano speelt de bal door. Ineichen is nu in balbezit. Ineichen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
The kopt de bal weg. Retto is nu in balbezit. Maddalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddalena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rome`s Defenders 0:6

51e minuut.
Inworp. Dindar komt het veld opgelopen. Ineichen met een snelle inworp. Retto rent richting de bal. Retto geeft een lange en hoge pass. Dindar is nu in balbezit. Dindar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rome`s Defenders 0:7

53e minuut.
Vivenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Potôček verovert de bal door een tackle van achteren. Potôček speelt de bal door. Maddalena rent richting de bal. Maddalena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ineichen met de inworp. Vivenzi is nu in balbezit. Retto verovert de bal door een tackle van achteren. Retto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Klungelig pakt Arnesen de bal. Arnesen geeft een hoge lob. Giusberti heeft problemen om de bal te vangen. Retto is nu in balbezit. Retto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rome`s Defenders 0:8

61e minuut.
Šešlija komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Arnesen passt de bal in één keer door. Stellini rent richting de bal. Stellini passt de bal in één keer door. Dindar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dindar draait met de bal, schiet en ... Broggi bokst de bal weg. Retto bereikt de bal nog maar net als eerste. Retto draait met de bal, schiet en ... Broggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Retto bereikt de bal nog maar net als eerste. Retto geeft de bal voor. Arnesen rent richting de bal. Arnesen schiet op doel. Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rome`s Defenders 0:9

70e minuut.
Gilari met een sublieme pass. Petretti is nu in balbezit. Petretti passt de bal in één keer door. Retto bereikt de bal nog maar net als eerste. Retto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Šešlija rent richting de bal. Šešlija haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Giusberti de bal. Retto is nu in balbezit. Retto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Dindar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dindar met een sublieme pass. Šešlija heeft problemen om de bal te vangen. Dindar rent richting de bal. Dindar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cavenaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Retto rent richting de bal. Retto schiet op doel. Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rome`s Defenders 0:10

77e minuut.
Potôček speelt de bal door. Ineichen is nu in balbezit. Ineichen passt de bal zonder na te denken. Retto heeft problemen om de bal te vangen. Retto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
The trapt de bal weg. Dindar is nu in balbezit. Cipolletta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dindar onderschept slim de pass. Dindar geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Broggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Šešlija rent richting de bal. Šešlija schiet op doel. Broggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rome`s Defenders 0:11

80e minuut.
Petretti passt de bal zonder na te denken. Daar is The, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šešlija probeert naar een medespeler te passen. Dindar rent richting de bal. Dindar haalt uit met een fantastische trap. Broggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Broggi speelt de bal door. Potôček kopt de bal weg. Šešlija heeft problemen om de bal te vangen. Dindar rent richting de bal. Dindar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Broggi met een harde bal richting middenveld. Dindar bereikt de bal nog maar net als eerste. The legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dindar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Šešlija neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Rome`s Defenders 0:12

88e minuut.
Broggi trapt de bal weg van het doel. Inworp. Ineichen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Retto bereikt de bal nog maar net als eerste. Retto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Petretti rent richting de bal. Retto onderschept slim de pass. Potôček probeert naar een medespeler te passen. Dindar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dindar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pbp Team 88%, Rome`s Defenders 12%.
Pbp Team - Rome`s Defenders 0:12