Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapallo Dinamo Portazza
Serie D Tactiek 3punte
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
49.6 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


21e minuut.
Santaroni geeft een lange en hoge pass. Tombak is nu in balbezit. Tombak passt de bal zonder na te denken. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pruśniewski speelt de bal door. Gustamarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustamarzo met een sublieme pass. Rusev is nu in balbezit. Rusev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tombak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Dinamo Portazza 0:1

32e minuut.
Piankowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santaroni. Piankowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gavrilescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piankowski krijgt zijn hoofd ertegen. Kervan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Daar is Gavrilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski haalt uit met een fantastische trap. Kervan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapallo - Dinamo Portazza 1:1

45e minuut.
Rusev met een sublieme pass. Perrotta is nu in balbezit. Perrotta passt de bal met de wreef. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev draait met de bal, schiet en ... Pollák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 62%, Dinamo Portazza 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapallo - Dinamo Portazza 1:1

51e minuut.
Nikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zabaleta. Zabaleta krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Rusev rent richting de bal. Bohnen onderschept slim de pass. Bohnen speelt de bal door. Gustamarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustamarzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Piankowski is nu in balbezit. Axundov rent richting de bal. Axundov geeft de bal voor. Rusev rent richting de bal. Rusev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Santaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santaroni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santaroni met een snel genomen vrije trap. Rusev krijgt zijn hoofd ertegen. Pollák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Sida kopt de bal weg. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu begaat een overtreding. Rusev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sida legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gavrilescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meel-Soone neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kervan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Dinamo Portazza 2:1

78e minuut.
Inworp. Mendilci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu geeft een hoge lob. Piankowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Santaroni geeft de bal voor. Holden kopt de bal weg. Sida met een sublieme pass. Tombak rent richting de bal. Tombak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapallo - Dinamo Portazza 2:2

87e minuut.
Holden passt de bal in één keer door. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu geeft een lange en hoge pass. Meel-Soone springt en kopt de bal. Piankowski krijgt zijn hoofd ertegen. Kervan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meel-Soone rent richting de bal. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Dinamo Portazza 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 55%, Dinamo Portazza 45%.
Rapallo - Dinamo Portazza 3:2