Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Portazza Rapallo
3punte Tactiek Serie D
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 52.5
very good Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap. Santaroni kopt de bal weg. Piankowski rent richting de bal. Piankowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Rapallo 0:1

9e minuut.
Tombak passt de bal zonder na te denken. Bałamut is nu in balbezit. Bałamut geeft een lange en hoge pass. Rusev rent richting de bal. Rusev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Portazza - Rapallo 1:1

10e minuut.
Bałamut is nu in balbezit. Holden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bałamut is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bałamut zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bohnen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev onderschept slim de pass. Rusev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Rapallo 2:1

13e minuut.
Alexe verovert de bal door een tackle van achteren. Sida verovert de bal door een tackle van achteren. Sida passt de bal zonder na te denken. Rusev is nu in balbezit. Rusev schiet op doel. Pollák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Daar is Santaroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santaroni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mendilci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavrilescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tombak onderschept slim de pass. Tombak probeert naar een medespeler te passen. Rusev rent richting de bal. Rusev schiet op doel. Pollák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Rapallo 3:1

28e minuut.
Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta speelt de bal door. Rusev rent richting de bal. Rusev haalt uit met een fantastische trap. Pollák probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bałamut verovert de bal door een tackle van achteren. Bałamut met een sublieme pass. Perrotta met een sublieme pass. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bohnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta verovert de bal door een tackle van achteren. Perrotta passt de bal zonder na te denken. Rusev heeft problemen om de bal te vangen. Rusev schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Portazza 42%, Rapallo 58%.
Dinamo Portazza - Rapallo 3:1

49e minuut.
Tombak passt de bal met de wreef. Rusev rent richting de bal. Pruśniewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pruśniewski krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Alexe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexe passt de bal in één keer door. Clementi rent richting de bal. Meel-Soone onderschept slim de pass. Meel-Soone geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Holden is nu in balbezit. Holden passt de bal met de wreef. Mendilci is nu in balbezit. Mendilci geeft een hoge lob. Meel-Soone krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Piankowski rent richting de bal. Gavrilescu met een sublieme pass. Clementi onderschept slim de pass. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kervan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Rapallo 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Portazza 45%, Rapallo 55%.
Dinamo Portazza - Rapallo 3:2