Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
predator69 nonmollemo
mia Tactiek 532 variant
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 56.3
solide Schieten goed
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kevinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Kevinsson geeft een lange en hoge pass. Bridges heeft problemen om de bal te vangen. Świtalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świtalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Bridges kopt de bal weg. Klungelig pakt Yue de bal. Mercuri speelt de bal door. Świtalski rent richting de bal. Świtalski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Yue is nu in balbezit. Tudorache verovert de bal door een tackle van achteren. Tudorache passt de bal in één keer door. Świtalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świtalski draait met de bal, schiet en ... Tere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Kabut probeert naar een medespeler te passen. Yue rent richting de bal. Yue speelt de bal door. Vasino is nu in balbezit. Vasino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lampignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampignano passt de bal zonder na te denken. Vasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasino draait met de bal, schiet en ... Galeotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - nonmollemo 1:0

23e minuut.
Matterne probeert naar een medespeler te passen. Vasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasino passt de bal zonder na te denken. Lampignano rent richting de bal. Lampignano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mercuri met een snelle inworp. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache geeft de bal voor. Kevinsson springt en kopt de bal. Tere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: predator69 55%, nonmollemo 45%.
predator69 - nonmollemo 1:0

51e minuut.
Vasino rent richting de bal. Worthington verovert de bal door een tackle van achteren. Worthington passt de bal met de wreef. Kevinsson is nu in balbezit. Kevinsson haalt uit met een fantastische trap. Tere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Lampignano speelt de bal door. Tudorache probeert naar een medespeler te passen. Brouard verovert de bal door een tackle van achteren. Kevinsson rent richting de bal. Kevinsson draait met de bal, schiet en ... Tere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Casciello speelt de bal door. Kevinsson rent richting de bal. Kevinsson probeert naar een medespeler te passen. Świtalski heeft problemen om de bal te vangen. Świtalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
David geeft een hoge lob. Inworp. Kabut met een snelle inworp. Matterne rent richting de bal. Matterne geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Trávnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trávnik passt de bal in één keer door. Lampignano is nu in balbezit. Lampignano haalt uit met een fantastische trap. Galeotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Galeotti met een harde bal richting middenveld. Casciello is nu in balbezit. Casciello speelt de bal door. Klungelig pakt Świtalski de bal. Świtalski haalt uit met een fantastische trap. Tere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Świtalski kopt de bal weg. Bridges probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tudorache rent richting de bal. Tudorache haalt uit met een fantastische trap. Tere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
predator69 - nonmollemo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: predator69 48%, nonmollemo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
predator69 - nonmollemo 1:1