Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nonmollemo predator69
442class Tactiek mia
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 52.9
very good Schieten good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Mercuri met een sublieme pass. Kevinsson is nu in balbezit. Kevinsson passt de bal zonder na te denken. Świtalski rent richting de bal. Świtalski draait met de bal, schiet en ... Tere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Inworp. Mirabelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kevinsson probeert naar een medespeler te passen. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik schiet op doel. Tere bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - predator69 1:0

18e minuut.
Mirabelli probeert naar een medespeler te passen. Pascolo is nu in balbezit. Pascolo speelt de bal door. Lampignano rent richting de bal. Lampignano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kevinsson is nu in balbezit. Kevinsson passt de bal in één keer door. Casciello speelt de bal door. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Beloshapk kan de bal niet met de borst controleren. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache speelt de bal door. Świtalski is nu in balbezit. Świtalski draait met de bal, schiet en ... Tere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Casciello is nu in balbezit. Casciello geeft de bal voor. Bridges heeft problemen om de bal te vangen. Świtalski is nu in balbezit. Świtalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nonmollemo 52%, predator69 48%.
nonmollemo - predator69 1:0

48e minuut.
Sziráki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pascolo de bal. MacGuire probeert naar een medespeler te passen. Świtalski rent richting de bal. Świtalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Marojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Casciello verovert de bal door een tackle van achteren. Casciello passt de bal in één keer door. Świtalski is nu in balbezit. Świtalski draait met de bal, schiet en ... Tere bokst de bal weg. Rybnik rent richting de bal. Rybnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Becerra onderschept slim de pass. Becerra geeft de bal voor. Świtalski kopt de bal weg. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - predator69 2:0

55e minuut.
Davanzati komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Marojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Casciello verovert de bal door een tackle van achteren. Casciello speelt de bal door. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Galeotti met een harde bal richting middenveld. Casciello kopt de bal weg. Świtalski rent richting de bal. Świtalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - predator69 3:0

72e minuut.
Davanzati onderschept slim de pass. Davanzati geeft een hoge lob. Brđanović heeft problemen om de bal te vangen. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - predator69 4:0

82e minuut.
Tudorache speelt de bal door. Davanzati rent richting de bal. Davanzati passt de bal zonder na te denken. Rybnik is nu in balbezit. Świtalski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Worthington bereikt de bal nog maar net als eerste. Worthington passt de bal in één keer door. MacGuire rent richting de bal. MacGuire geeft de bal voor. Rybnik kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kevinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevinsson speelt de bal door. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nonmollemo 41%, predator69 59%.
nonmollemo - predator69 4:0