Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pbp Team Atletico Gronderers
Normal Tactiek Mistic2
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
2 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 45.1
weak Schieten good
poor Passen solid
poor Verdedigen good


5e minuut.
Scanzano geeft een hoge lob. Bianchi kopt de bal weg. The heeft problemen om de bal te vangen. Czinkon bereikt de bal nog maar net als eerste. Czinkon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Atletico Gronderers 0:1

8e minuut.
Scanzano passt de bal zonder na te denken. Parmenide is nu in balbezit. Parmenide passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Czinkon de bal. Czinkon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Fantocci kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bianchi de bal onder controle te krijgen. Cavenaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bianchi schiet op doel. Broggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bianchi geeft een lange en hoge pass. Czinkon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Atletico Gronderers 0:2

11e minuut.
Dunaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunaj passt de bal in één keer door. Bianchi probeert de bal aan de voet te houden. Czinkon is nu in balbezit. Czinkon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Atletico Gronderers 0:3

15e minuut.
Scanzano probeert naar een medespeler te passen. Magić geeft de bal voor. Bianchi kopt de bal weg. Czinkon bereikt de bal nog maar net als eerste. Czinkon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Atletico Gronderers 0:4

18e minuut.
Gilari kopt de bal weg. Dunaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunaj passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Czinkon de bal. Czinkon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Dunaj bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gilari. Dunaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Rivas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi passt de bal zonder na te denken. Czinkon bereikt de bal nog maar net als eerste. Czinkon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cristiano heeft problemen om de bal te vangen. Parmenide is nu in balbezit. Parmenide met een sublieme pass. Czinkon rent richting de bal. Czinkon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fantocci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunaj passt de bal in één keer door. Fantocci rent richting de bal. Fantocci geeft de bal voor. Broggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Vivenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantocci verovert de bal door een tackle van achteren. Fantocci draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Cristiano de bal. Bianchi speelt de bal door. Broggi bokst de bal weg. Czinkon is nu in balbezit. Czinkon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Atletico Gronderers 0:5

26e minuut.
Vardiero is nu in balbezit. Czinkon verovert de bal door een tackle van achteren. Cipolletta is nu in balbezit. Czinkon verovert de bal door een tackle van achteren. Czinkon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Parmenide is nu in balbezit. Parmenide geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt The de bal. Bianchi rent richting de bal. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Atletico Gronderers 0:6

33e minuut.
Klungelig pakt Giusberti de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fantocci neemt de hoekschop. Czinkon is nu in balbezit. Czinkon haalt uit met een fantastische trap. Broggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. The heeft problemen om de bal te vangen. Bianchi rent richting de bal. Bianchi schiet op doel. Czinkon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fantocci geeft een lange en hoge pass. Bianchi is nu in balbezit. Czinkon is nu in balbezit. Czinkon haalt uit met een fantastische trap. Broggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Czinkon bereikt de bal nog maar net als eerste. Czinkon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Atletico Gronderers 0:7

39e minuut.
Petretti passt de bal met de wreef. Gilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilari geeft een hoge lob. Vardiero rent richting de bal. Vardiero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pbp Team 79%, Atletico Gronderers 21%.
Pbp Team - Atletico Gronderers 0:7

46e minuut.
Bestini komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Cristiano heeft problemen om de bal te vangen. Bestini rent richting de bal. Bestini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Czinkon de bal. Czinkon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
The met een harde bal richting middenveld. Dunaj kan de bal niet met de borst controleren. Dunaj passt de bal zonder na te denken. Czinkon bereikt de bal nog maar net als eerste. Czinkon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Atletico Gronderers 0:8

50e minuut.
Fornelli komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bianchi rent richting de bal. Bianchi geeft een lange en hoge pass. Czinkon is nu in balbezit. Czinkon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Atletico Gronderers 0:9

55e minuut.
Bianchi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Misischia komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Broggi trapt de bal weg van het doel. Bestini kopt de bal weg. Czinkon rent richting de bal. Czinkon schiet op doel. The probeert de bal aan de voet te houden. Broggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bestini neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Dunaj kopt de bal weg. Daar is Czinkon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivenzi probeert naar een medespeler te passen. Misischia rent richting de bal. Misischia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Atletico Gronderers 0:10

60e minuut.
Giusberti rent richting de bal. Giusberti geeft een lange en hoge pass. Scanzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunaj is nu in balbezit. Dunaj geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Broggi probeert naar een medespeler te passen. Dunaj kopt de bal weg. Misischia rent richting de bal. Misischia schiet op doel. Broggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Fornelli kopt de bal weg. Misischia bereikt de bal nog maar net als eerste. Misischia passt de bal met de wreef. Czinkon rent richting de bal. Czinkon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Misischia verovert de bal door een tackle van achteren. Misischia met een sublieme pass. Czinkon heeft problemen om de bal te vangen. Czinkon schiet op doel. Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Giusberti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fornelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunaj is nu in balbezit. Dunaj geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Gilari de bal. Dunaj speelt de bal door. Misischia rent richting de bal. Misischia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Miletto de bal. Scanzano is nu in balbezit. Scanzano passt de bal zonder na te denken. Misischia is nu in balbezit. Misischia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bestini kopt de bal weg. Czinkon kan de bal niet met de borst controleren. Czinkon passt de bal in één keer door. Misischia is nu in balbezit. Misischia haalt uit met een fantastische trap. Broggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Misischia is nu in balbezit. Cavenaghi verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Atletico Gronderers 0:11

80e minuut.
Bestini passt de bal in één keer door. Fornelli met een sublieme pass. Czinkon bereikt de bal nog maar net als eerste. Czinkon schiet op doel. Broggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Atletico Gronderers 0:12

82e minuut.
Misischia bereikt de bal nog maar net als eerste. Czinkon bereikt de bal nog maar net als eerste. Misischia bereikt de bal nog maar net als eerste. Misischia schiet op doel. Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Atletico Gronderers 0:13

88e minuut.
Misischia is nu in balbezit. Misischia speelt de bal door. Czinkon is nu in balbezit. Czinkon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - Atletico Gronderers 0:14

90e minuut.
Cristiano rent richting de bal. Dunaj verovert de bal door een tackle van achteren. Dunaj speelt de bal door. Czinkon heeft problemen om de bal te vangen. Czinkon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pbp Team 84%, Atletico Gronderers 16%.
Pbp Team - Atletico Gronderers 0:14