Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spartana Rapallo
trap Tactiek Serie D
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
65 gemiddelde waardering 52.5
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Nave rent richting de bal. Nave probeert naar een medespeler te passen. Celija rent richting de bal. Celija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Rapallo 1:0

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Meel-Soone stond buitenspel. Claricini neemt vlug de vrije trap. Szumek is nu in balbezit. Giovannetti verovert de bal door een tackle van achteren. Giovannetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Celija is nu in balbezit. Celija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Rapallo 2:0

13e minuut.
Celija heeft problemen om de bal te vangen. Pruśniewski rent richting de bal. Pruśniewski passt de bal met de wreef. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pereszlucha verovert de bal door een tackle van achteren. Pereszlucha geeft een hoge lob. Celija kopt de bal weg. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu schiet op doel. Pollák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Daar is Kabagaimu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu onderschept slim de pass. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... Pollák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Rapallo 3:0

20e minuut.
Kabagaimu is nu in balbezit. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu rent richting de bal. Celija is nu in balbezit. Celija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Rapallo 4:0

22e minuut.
Doeltrap. Samojeden trapt de bal weg van het doel. Gavrilescu kopt de bal weg. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Claricini bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Claricini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Claricini met een snel genomen vrije trap. Kabagaimu kopt de bal weg. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pollák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mion kopt de bal weg. Mortari rent richting de bal. Mortari passt de bal in één keer door. Celija is nu in balbezit. Celija schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartana 31%, Rapallo 69%.
spartana - Rapallo 4:0

48e minuut.
Mortari onderschept slim de pass. Mortari passt de bal zonder na te denken. Celija is nu in balbezit. Celija draait met de bal, schiet en ... Pollák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Rapallo 5:0

49e minuut.
Morffi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzybiński met een snelle inworp. Mortari is nu in balbezit. Mortari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Mion geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kabagaimu de bal. Celija is nu in balbezit. Celija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Rapallo 6:0

53e minuut.
Giovannetti is nu in balbezit. Giovannetti passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Bohnen de bal onder controle te krijgen. Celija is nu in balbezit. Celija draait met de bal, schiet en ... Paal! Pollák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Kabagaimu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mendilci met de inworp. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Meel-Soone stond buitenspel. Mion neemt vlug de vrije trap. Kabagaimu kopt de bal weg. Giovannetti heeft problemen om de bal te vangen. Giovannetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Nave met een snelle inworp. Celija met een sublieme pass. Mortari met een sublieme pass. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... Pollák bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartana 27%, Rapallo 73%.
spartana - Rapallo 6:0