Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapallo spartana
Serie D Tactiek trap
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
7 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 63.5
solide Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Bohnen kopt de bal weg. Macedo controleert de bal met de borst. Macedo passt de bal in één keer door. Celija is nu in balbezit. Celija draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Yaban geeft een lange en hoge pass. Mortari rent richting de bal. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija geeft een hoge lob. Kabagaimu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mortari is nu in balbezit. Mortari probeert naar een medespeler te passen. Pruśniewski is nu in balbezit. Celija verovert de bal door een tackle van achteren. Celija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - spartana 0:1

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pollák trapt de bal weg. Claricini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bercu de bal. Bercu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pollák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Claricini rent richting de bal. Gavrilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Celija is nu in balbezit. Kabagaimu rent richting de bal. Pruśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Meel-Soone rent richting de bal. Mion verovert de bal door een tackle van achteren. Mion geeft de bal voor. Celija rent richting de bal. Celija haalt uit met een fantastische trap. Pollák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaban onderschept slim de pass. Yaban geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kabagaimu de bal. Kabagaimu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mion is nu in balbezit. Claricini bereikt de bal nog maar net als eerste. Claricini probeert naar een medespeler te passen. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pollák met een harde bal richting middenveld. Claricini kopt de bal weg. Celija rent richting de bal. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Celija rent richting de bal. Bercu rent richting de bal. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija schiet op doel. Pollák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - spartana 0:2

24e minuut.
Bohnen trapt de bal weg. Claricini kopt de bal weg. Mortari is nu in balbezit. Mortari geeft een hoge lob. Kabagaimu springt en kopt de bal. Pollák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bercu passt de bal in één keer door. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński passt de bal zonder na te denken. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. Pollák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - spartana 0:3

27e minuut.
Claricini onderschept slim de pass. Claricini passt de bal met de wreef. Grzybiński met een sublieme pass. Macedo is nu in balbezit. Macedo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - spartana 0:4

29e minuut.
Mendilci is nu in balbezit. Grzybiński geeft een lange en hoge pass. Bercu is nu in balbezit. Bercu schiet op doel. Pollák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - spartana 0:5

30e minuut.
Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński passt de bal in één keer door. Macedo geeft een hoge lob. Bercu rent richting de bal. Bercu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Yaban geeft een lange en hoge pass. Daar is Celija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexe verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybiński onderschept slim de pass. Grzybiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Holden controleert de bal met de borst. Macedo probeert naar een medespeler te passen. Morffi rent richting de bal. Bercu verovert de bal door een tackle van achteren. Bercu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kabagaimu probeert de bal aan de voet te houden. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Holden maakt een afschuwelijke overtreding. Holden krijgt een gele kaart. Bercu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mortari komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Morffi is nu in balbezit. Morffi geeft de bal voor. Mortari heeft problemen om de bal te vangen. Mortari geeft een hoge lob. Kabagaimu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mortari heeft problemen om de bal te vangen. Mortari speelt de bal door. Klungelig pakt Macedo de bal. Grzybiński geeft de bal voor. Bercu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - spartana 0:6

42e minuut.
Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu passt de bal in één keer door. Bercu rent richting de bal. Bercu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Celija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexe is nu in balbezit. Celija verovert de bal door een tackle van achteren. Celija draait met de bal, schiet en ... Pollák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Grzybiński verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybiński passt de bal in één keer door. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu schiet op doel. Bohnen probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - spartana 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 81%, spartana 19%.
Rapallo - spartana 0:7

46e minuut.
Bercu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meel-Soone. Bercu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yaban zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pollák probeert wanhopig de bal te grijpen. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - spartana 0:8

52e minuut.
Mendilci met een sublieme pass. Celija is nu in balbezit. Celija passt de bal zonder na te denken. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gavrilescu speelt de bal door. Meel-Soone is nu in balbezit. Mion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mion krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Macedo probeert naar een medespeler te passen. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński passt de bal in één keer door. Celija rent richting de bal. Celija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Peixoto komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Claricini de bal onder controle te krijgen. Gavrilescu rent richting de bal. Claricini verovert de bal door een tackle van achteren. Claricini geeft een hoge lob. Kabagaimu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Grzybiński kopt de bal weg. Mortari rent richting de bal. Mortari passt de bal met de wreef. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Yaban geeft de bal voor. Celija kopt de bal weg. Kabagaimu probeert de bal met de borst te controleren. Celija rent richting de bal. Celija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Alexe bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński onderschept slim de pass. Celija rent richting de bal. Celija haalt uit met een fantastische trap. Pollák probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Pollák trapt de bal weg van het doel. Piankowski rent richting de bal. Piankowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Morffi geeft de bal voor. Gavrilescu kopt de bal weg. Mion bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piankowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Polák probeert naar een medespeler te passen. Kabagaimu kopt de bal weg. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija rent richting de bal. Celija schiet op doel. Pollák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Yaban geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kabagaimu de bal onder controle te krijgen. Alexe rent richting de bal. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Górny met een sublieme pass. Grzybiński rent richting de bal. Grzybiński geeft de bal voor. Kabagaimu springt en kopt de bal. Pollák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - spartana 0:9

80e minuut.
Piankowski speelt de bal door. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto passt de bal met de wreef. Holden bereikt de bal nog maar net als eerste. Holden geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Holden met een sublieme pass. Gavrilescu met een sublieme pass. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Piankowski is nu in balbezit. Mion verovert de bal door een tackle van achteren. Mion speelt de bal door. Celija is nu in balbezit. Celija draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 64%, spartana 36%.
Rapallo - spartana 0:9