Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
predator69 Atletico Gronderers
mia Tactiek Mistic2
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 59.4
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Brđanović geeft een lange en hoge pass. Scanzano kopt de bal weg. Kosielnis rent richting de bal. Kosielnis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Atletico Gronderers 0:1

3e minuut.
Lampignano passt de bal in één keer door. Trávnik rent richting de bal. Trávnik geeft een hoge lob. Vasino rent richting de bal. Vasino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Brouard geeft de bal voor. Inworp. Scanzano met de inworp. Matuszczyk geeft een hoge lob. Kosielnis krijgt zijn hoofd ertegen. Tere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Matuszczyk passt de bal met de wreef. Misischia bereikt de bal nog maar net als eerste. Misischia passt de bal met de wreef. Kosielnis rent richting de bal. Kosielnis schiet op doel. Tere bokst de bal weg.

23e minuut.
Marojević geeft de bal voor. Lampignano is nu in balbezit. Lampignano met een sublieme pass. Vasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Yue de bal. Scanzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Scanzano speelt de bal door. Kosielnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosielnis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kabut geeft de bal voor. Brouard probeert de bal met de borst te controleren. Kosielnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosielnis haalt uit met een fantastische trap. Tere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Atletico Gronderers 0:2

42e minuut.
Brđanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauder verovert de bal door een tackle van achteren. Zauder met een sublieme pass. Misischia bereikt de bal nog maar net als eerste. Misischia draait met de bal, schiet en ... Tere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Tere speelt de bal door. Lampignano rent richting de bal. Lampignano passt de bal met de wreef. Kosielnis rent richting de bal. Kosielnis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: predator69 56%, Atletico Gronderers 44%.
predator69 - Atletico Gronderers 0:2

46e minuut.
Reinero komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Lampignano rent richting de bal. Diestro is nu in balbezit. Diestro geeft de bal voor. Kosielnis rent richting de bal. Kosielnis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Scanzano probeert naar een medespeler te passen. Matuszczyk rent richting de bal. Met opzet legt Sziráki zijn tegenspeler op de grond. Sziráki krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Bridges geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zauder met een snelle inworp. Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Diestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Diestro probeert naar een medespeler te passen. Maddalena geeft de bal voor. Kosielnis is nu in balbezit. Kosielnis draait met de bal, schiet en ... Reinero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dunaj komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Scanzano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matuszczyk is nu in balbezit. Matuszczyk passt de bal zonder na te denken. Misischia is nu in balbezit. Misischia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Atletico Gronderers 0:3

80e minuut.
Misischia probeert naar een medespeler te passen. Kosielnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosielnis passt de bal zonder na te denken. Scanzano is nu in balbezit. Scanzano draait met de bal, schiet en ... Reinero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Misischia maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: predator69 60%, Atletico Gronderers 40%.
predator69 - Atletico Gronderers 0:3