Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nonmollemo Pbp Team
nonmollemo Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 21.5
goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Cristiano is nu in balbezit. Galetto geeft een lange en hoge pass. Giusberti heeft problemen om de bal te vangen. Davanzati is nu in balbezit. Davanzati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Świtalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świtalski schiet op doel. Broggi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Pbp Team 1:0

7e minuut.
Cirio is nu in balbezit. Cirio passt de bal met de wreef. Francescotti probeert naar een medespeler te passen. Świtalski rent richting de bal. Świtalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Guglielmone passt de bal zonder na te denken. Świtalski heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van The ... Strafschop! The krijgt een gele kaart. Świtalski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Świtalski neemt zijn aanloop. Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Pbp Team 2:0

22e minuut.
Guglielmone bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielmone met een sublieme pass. Świtalski rent richting de bal. Świtalski schiet op doel. The probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Cirio probeert naar een medespeler te passen. Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guglielmone. Guglielmone krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Petretti kopt de bal weg. Dell`Aquila rent richting de bal. Dell`Aquila passt de bal zonder na te denken. Świtalski heeft problemen om de bal te vangen. Świtalski draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Bianchi speelt de bal door. Dell`Aquila speelt de bal door. Świtalski rent richting de bal. Świtalski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Davanzati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davanzati passt de bal met de wreef. Świtalski rent richting de bal. Świtalski draait met de bal, schiet en ... Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Pbp Team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nonmollemo 27%, Pbp Team 73%.
nonmollemo - Pbp Team 3:0

47e minuut.
Świtalski rent richting de bal. Świtalski passt de bal in één keer door. Davanzati rent richting de bal. Davanzati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Pbp Team 4:0

48e minuut.
Cordari rent richting de bal. Guglielmone rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miletto. Miletto krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Dell`Aquila rent richting de bal. Dell`Aquila probeert naar een medespeler te passen. Guglielmone geeft een lange en hoge pass. Świtalski controleert de bal met de borst. Świtalski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Doeltrap. Bellinzoni komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Broggi trapt de bal weg. Galetto kopt de bal weg. Davanzati speelt de bal door. Bellinzoni is nu in balbezit. Bellinzoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cirio passt de bal in één keer door. Davanzati rent richting de bal. Davanzati passt de bal zonder na te denken. Bellinzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellinzoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bellinzoni rent richting de bal. Bellinzoni passt de bal met de wreef. Davanzati is nu in balbezit. Davanzati haalt uit met een fantastische trap. Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Cirio passt de bal zonder na te denken. Davanzati is nu in balbezit. Davanzati passt de bal in één keer door. Guglielmone bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielmone geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nonmollemo 28%, Pbp Team 72%.
nonmollemo - Pbp Team 4:0