Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rome`s Defenders nonmollemo
Zeman unicum Tactiek 532 variant
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 53.3
uitstekend Schieten redelijk
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Ineichen passt de bal zonder na te denken. Potôček rent richting de bal. Potôček probeert naar een medespeler te passen. Maddalena rent richting de bal. Maddalena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pyda is nu in balbezit. Pyda passt de bal in één keer door. Maddalena rent richting de bal. Pyda rent richting de bal. Pyda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - nonmollemo 1:0

7e minuut.
Lovino verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Retto met de inworp. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda draait met de bal, schiet en ... Galeotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Świtalski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çimen. Świtalski raakt geblesseerd tijdens het duel. Casciello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kevinsson rent richting de bal. Kevinsson draait met de bal, schiet en ... Szeremet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Retto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Worthington probeert naar een medespeler te passen. Lovino kan de bal niet met de borst controleren. Maddalena is nu in balbezit. Maddalena schiet op doel. Galeotti bokst de bal weg.

20e minuut.
Tudorache geeft een hoge lob. Świtalski kopt de bal weg. Kevinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevinsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Casciello passt de bal met de wreef. Kevinsson rent richting de bal. Kevinsson probeert naar een medespeler te passen. Tudorache rent richting de bal. Tudorache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Stellini kopt de bal weg. Casciello kan de bal niet met de borst controleren. Maddalena rent richting de bal. Maddalena draait met de bal, schiet en ... Galeotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Galeotti trapt de bal weg van het doel. Stellini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kevinsson. Kevinsson krijgt een gele kaart. Stellini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stellini kan niet meer verder spelen. Hackl komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Pyda is nu in balbezit. Casciello onderschept slim de pass. Casciello passt de bal zonder na te denken. Świtalski rent richting de bal. Świtalski draait met de bal, schiet en ... Szeremet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rome`s Defenders 37%, nonmollemo 63%.
Rome`s Defenders - nonmollemo 1:0

46e minuut.
Bryjak passt de bal zonder na te denken. Dindar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tudorache krijgt een gele kaart. Dindar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dindar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maddalena springt en kopt de bal. Galeotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Casciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevinsson rent richting de bal. Kevinsson passt de bal zonder na te denken. Casciello is nu in balbezit. Casciello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Šešlija komt het veld opgelopen. Šešlija met een snelle inworp. Retto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercuri begaat een overtreding. Mercuri krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Çimen probeert naar een medespeler te passen. Retto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kevinsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kevinsson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

78e minuut.
Bowsza heeft problemen om de bal te vangen. Casciello is nu in balbezit. Casciello geeft de bal voor. Świtalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świtalski schiet op doel. Szeremet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Potôček met een sublieme pass. Dindar rent richting de bal. Dindar passt de bal in één keer door. Šešlija is nu in balbezit. Šešlija haalt uit met een fantastische trap. Galeotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Casciello met een sublieme pass. Klungelig pakt Świtalski de bal. Çimen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Świtalski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Świtalski kan niet meer verder spelen. Davanzati komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rome`s Defenders 36%, nonmollemo 64%.
Rome`s Defenders - nonmollemo 1:0