Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapallo Atletico Gronderers
Serie D Tactiek MistiII
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 58.9
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Misischia verovert de bal door een tackle van achteren. Misischia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kosielnis de bal. Misischia is nu in balbezit. Misischia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Maddalena onderschept slim de pass. Maddalena geeft een lange en hoge pass. Bovo kopt de bal weg. Kosielnis is nu in balbezit. Kosielnis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mendilci is nu in balbezit. Matuszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszczyk passt de bal zonder na te denken. Misischia is nu in balbezit. Misischia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Atletico Gronderers 0:1

14e minuut.
Matuszczyk speelt de bal door. Misischia heeft problemen om de bal te vangen. Kosielnis is nu in balbezit. Kosielnis haalt uit met een fantastische trap. Pollák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Atletico Gronderers 0:2

18e minuut.
Diestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone onderschept slim de pass. Maddalena legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meel-Soone raakt geblesseerd tijdens het duel. Gavrilescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Holden verovert de bal door een tackle van achteren. Holden passt de bal met de wreef. Diestro speelt de bal door. Piankowski rent richting de bal. Piankowski draait met de bal, schiet en ... Luntea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Atletico Gronderers 1:2

35e minuut.
Holden verovert de bal door een tackle van achteren. Holden passt de bal zonder na te denken. Meel-Soone bereikt de bal nog maar net als eerste. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap. Luntea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapallo - Atletico Gronderers 2:2

43e minuut.
Sᴄholes kopt de bal weg. Matuszczyk met een sublieme pass. Kosielnis is nu in balbezit. Kosielnis geeft een lange en hoge pass. Misischia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 55%, Atletico Gronderers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapallo - Atletico Gronderers 2:2

46e minuut.
Scanzano komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Górny geeft de bal voor. Diestro probeert naar een medespeler te passen. Zauder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauder geeft de bal voor. Kosielnis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Mendilci geeft de bal voor. Luntea probeert naar een medespeler te passen. Misischia kopt de bal weg. Daar is Kosielnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosielnis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Klungelig pakt Scanzano de bal. Matuszczyk met een sublieme pass. Kosielnis is nu in balbezit. Scanzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Scanzano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Matuszczyk probeert naar een medespeler te passen. Magić is nu in balbezit. Magić passt de bal in één keer door. Misischia rent richting de bal. Misischia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Morffi geeft de bal voor. Piankowski speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Maddalena de bal onder controle te krijgen. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zauder kopt de bal weg. Misischia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mendilci. Mendilci krijgt een gele kaart. Misischia raakt geblesseerd tijdens het duel. Peixoto komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Magić geeft een hoge lob. Gavrilescu controleert de bal met de borst. Gavrilescu passt de bal met de wreef. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Luntea bokst de bal weg.

58e minuut.
Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu met een sublieme pass. Diestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto verovert de bal door een tackle van achteren. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Szumek onderschept slim de pass. Szumek geeft de bal voor. Magić rent richting de bal. Piankowski onderschept slim de pass. Piankowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bianchi komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Doeltrap. Luntea trapt de bal weg van het doel. Szumek kopt de bal weg. Piankowski heeft problemen om de bal te vangen. Piankowski haalt uit met een fantastische trap. Luntea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piankowski is nu in balbezit. Maddalena geeft een lange en hoge pass. Misischia speelt de bal door. Daar is Bianchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk geeft de bal voor. Pruśniewski rent richting de bal. Misischia verovert de bal door een tackle van achteren. Misischia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bianchi kopt de bal weg. Szumek rent richting de bal. Szumek speelt de bal door. Gavrilescu probeert naar een medespeler te passen. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zauder is nu in balbezit. Zauder passt de bal met de wreef. Misischia is nu in balbezit. Misischia draait met de bal, schiet en ... Pollák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Atletico Gronderers 2:3

73e minuut.
Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto passt de bal in één keer door. Mendilci speelt de bal door. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Luntea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapallo - Atletico Gronderers 3:3

73e minuut.
Bianchi met een sublieme pass. Misischia heeft problemen om de bal te vangen. Misischia met een sublieme pass. Zauder rent richting de bal. Zauder geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pollák speelt de bal door. Peixoto controleert de bal met de borst. Diestro speelt de bal door. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Atletico Gronderers 3:4

81e minuut.
Zauder geeft een lange en hoge pass. Holden bereikt de bal nog maar net als eerste. Scanzano speelt de bal door. Bianchi rent richting de bal. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bianchi is nu in balbezit. Bianchi passt de bal in één keer door. Misischia rent richting de bal. Misischia draait met de bal, schiet en ... Pollák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Misischia bereikt de bal nog maar net als eerste. Misischia passt de bal met de wreef. Zauder geeft de bal voor. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Pollák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - Atletico Gronderers 3:5

89e minuut.
Pollák probeert naar een medespeler te passen. Gavrilescu met een sublieme pass. Daar is Piankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piankowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Maddalena heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Mendilci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matuszczyk is nu in balbezit. Gavrilescu onderschept slim de pass. Gavrilescu geeft de bal voor. Peixoto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 61%, Atletico Gronderers 39%.
Rapallo - Atletico Gronderers 3:5