Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
predator69 spartana
mia Tactiek trap
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53.2 gemiddelde waardering 65.4
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Pereszlucha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Celija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celija passt de bal in één keer door. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu schiet op doel. Tere bokst de bal weg.

3e minuut.
Macedo heeft problemen om de bal te vangen. Macedo met een sublieme pass. Celija rent richting de bal. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - spartana 0:1

7e minuut.
Yue rent richting de bal. Mortari onderschept slim de pass. Mortari geeft een hoge lob. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija draait met de bal, schiet en ... Tere bokst de bal weg. Bercu is nu in balbezit. Bercu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - spartana 0:2

9e minuut.
Celija rent richting de bal. Celija geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brouard de bal. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Ipaviz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brouard rent richting de bal. Ipaviz verovert de bal door een tackle van achteren. Ipaviz geeft een hoge lob. Kabagaimu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pascolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija rent richting de bal. Celija passt de bal met de wreef. Bercu is nu in balbezit. Bercu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaban legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vasino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lampignano zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Samojeden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - spartana 1:2

19e minuut.
Vasino is nu in balbezit. Yaban onderschept slim de pass. Yaban geeft de bal voor. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Celija rent richting de bal. Celija schiet op doel. Tere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - spartana 1:3

22e minuut.
Ipaviz probeert naar een medespeler te passen. Celija met een sublieme pass. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. Tere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - spartana 1:4

30e minuut.
Ipaviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortari probeert naar een medespeler te passen. Macedo probeert naar een medespeler te passen. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Pereszlucha geeft de bal voor. Celija rent richting de bal. Celija passt de bal met de wreef. Daar is Kabagaimu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Yue is nu in balbezit. Yue passt de bal met de wreef. Mion met een sublieme pass. Macedo geeft een hoge lob. Kabagaimu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bercu is nu in balbezit. Bercu haalt uit met een fantastische trap. Tere bokst de bal weg. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - spartana 1:5

35e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tere niet meer kan verder spelen. Reinero komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Vasino passt de bal zonder na te denken. Lampignano rent richting de bal. Mion rent richting de bal. Lampignano verovert de bal door een tackle van achteren. Lampignano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Pereszlucha geeft een lange en hoge pass. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - spartana 1:6

41e minuut.
Brđanović is nu in balbezit. Bercu verovert de bal door een tackle van achteren. Macedo probeert naar een medespeler te passen. Celija rent richting de bal. Celija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: predator69 70%, spartana 30%.
predator69 - spartana 1:6

52e minuut.
Claricini onderschept slim de pass. Vasino is nu in balbezit. Yaban legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vasino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lampignano neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - spartana 2:6

57e minuut.
Mortari probeert naar een medespeler te passen. Kabagaimu heeft problemen om de bal te vangen. Bridges verovert de bal door een tackle van achteren. Bridges geeft een hoge lob. Lampignano is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pereszlucha met een snelle inworp. Lampignano rent richting de bal. Claricini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Claricini krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Celija kopt de bal weg. Bercu is nu in balbezit. Brouard begaat een overtreding. Brouard krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Mion met een sublieme pass. Mortari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mortari passt de bal in één keer door. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Inworp. Matterne komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ipaviz rent richting de bal. Ipaviz geeft een hoge lob. Kabagaimu heeft problemen om de bal te vangen. Kabagaimu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Brđanović bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Reinero maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mion kopt de bal weg. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brđanović heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Yaban onderschept slim de pass. Yaban passt de bal zonder na te denken. Pascolo is nu in balbezit. Pascolo geeft de bal voor. Vasino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bridges probeert de bal met de borst te controleren. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bridges legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bridges krijgt een gele kaart. Bercu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kabagaimu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - spartana 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: predator69 52%, spartana 48%.
predator69 - spartana 2:7